Москалець Микола, Апальков Олександр, критичний нарис : Я вдячний долі : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Москалець Микола, Апальков Олександр, критичний нарис. Я вдячний долі. У жанрах Поезія...
 
Москалець Микола, Апальков Олександр, критичний нарис : Я вдячний долі : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Москалець Микола, Апальков Олександр, критичний нарис "Я вдячний долі" (фото 1)
Я вдячний долі

Москалець Микола, Апальков Олександр, критичний нарис

Склянка Часу*Zeitglas, 2004. — 48 с. — (Серія: Сучасна поезія).
— м.Канів. — Наклад 500 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 966-306-076-0
ББК: 84. Укр.7

Жанр:
Поезія

Анотація:
В році 2004 нас накрила хвиля підведення славних здобутків України. І валовий продукт росте. І темпи росту перевищили любу іншу європейську державу. І зникає заборгованість по зарплатам. І пенсії, нарешті, догнали прожитковий мінімум…
А втім, частина цих славних історичних успіхів належить і поету з Канева, Миколі Москальцю.
Почавши писати вірші в юнацькі роки, він створив художній портрет свого сучасника. Без ілюзій гонитви за публікаціями. Писав і складав. Потім перечитував. Черкав, правив, нищив, знову писав.
Можливо, аби він вніс свій літературний вклад у створення не тої, що була в реальності Україна до 1993, а в якій вже були б умови для літературної творчості людині, не терплячої ідеологічних заборон та контролю, книг було б більше…
Втім, коли хочеш залишити художнє свідчення книгою, якомога треба краще знати те, про що свідчитимеш… Як кажуть: “по стихам — узнаешь думы, по страданию — талант”...



Олександр Апальков,
редактор журналу
“Склянка Часу*Zeitglas”

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100