Олексій Ганзенко : Раби щурів - щури рабів : повість : Анотація, уривок з книги.

Автор Олексій Ганзенко. Раби щурів - щури рабів : повість. У жанрах Пригодницьке, Жахаюче, Піксельні книжки. Анотація: Пр...
 
Олексій Ганзенко : Раби щурів - щури рабів : повість : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олексій Ганзенко "Раби щурів - щури рабів : повість" (фото 1)
Раби щурів - щури рабів : повість

Олексій Ганзенко

— Самвидав, 2005. — 44 с.
— м.Миронівка. — Наклад 967 шт.

Жанр:
Пригодницьке
Жахаюче
Піксельні книжки

Анотація:
Про щуряче і рабське в нас, про давні скелети в шафах пам'яті, про виразки болючих спогадів та потворні спроби від них звільнитися. Раб, що збунтувався. Хлопчик, що відмовився рятувати власного татка. Сонце, на яке ніхто не дивиться, коли воно над головою. Динамічно, загадково, повчально.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Нестерпним смородом дихнуло на хлопчика з підземелля, але не це вразило його найбільше.
У глибокій, вбого освітленій ямі, посеред темної купи якогось ганчір’я сиділо страхітливе людиноподібне створіння. Одяг створіння нічим не відрізнявся від того лахміття, на якому воно вивищувалось, і клапті напіврозкладеної тканини рясно звисали з усіх боків потвори. І ще здалося Ванюшкові, ніби він помітив у того створіння на колінах ланцюга, чи то йому лиш привиділося – в ямі було надто темно. В чорних тремтячих долонях створіння тримало ту саму миску, яку заніс до сараю дядько Толя.
Певно щось шелеснуло ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100