Оксана Забужко : Музей покинутих секретів : Роман : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Оксана Забужко. Музей покинутих секретів : Роман. У жанрах Родинна сага, Містичне, Філософське, релігійне.
 
Оксана Забужко : Музей покинутих секретів : Роман : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Оксана Забужко "Музей покинутих секретів : Роман" (фото 1)
Музей покинутих секретів : Роман

Оксана Забужко

Факт, 2009. — 832 с.
— м.Київ. — Наклад 30000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-359-293-0
ББК: 84.4 УКР6-44 З 12

Жанр:
Родинна сага
Містичне
Філософське, релігійне

Анотація:
"Музей покинутих секретів", новий роман Оксани Забужко, над яким письменниця працювала багато років, перші критики вже встигли назвати шедевром, а авторку порівняти з Достоєвським і Томасом Манном. Це – сучасний епос сучасної України: родинна сага трьох поколінь, події якої охоплюють період від 1940-х років до весни 2004-го. Велика література і жорстока правда — про владу минулого над майбутнім, про кохання і смерть, про споконвічну війну людини за право бути собою.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (14) Відгуки читачів (2) Де купити (4) Скачати файл

Результат: 1-2 (всього 2) Сторінка: 1
Відгук

31.01.2013
sergeyz (Оцінка: Не варто читати)

Мені незручно критикувати таке всіми оспіване творіння. Але я не зміг прочитати навіть 100 сторінок цієї книжки. Я намагався зосередитись, заставляв себе вчитуватись - але все марно. З моєї точки зору - це заумно , незрозуміло і невміло. Треба бути дуже самовпевненою ,щоб писати роман , де кожне речення на пів-сторінки. Жалько витрачених на цю писанину грошей і свого часу...

24.09.2010
Наталка Ліщинська (Оцінка: Варто прочитати)

Нарешті книга про долю народу, написана настільки майстерно, що не згадуєш замовні радянського періоду "шедеври"... Як не шкода, та рідко зустрінеш такої високої проби прозу про найболючіші історичні періоди України. Ця книга - вищий пілотаж аса. Та не вправність головна у тексті, а те, що через душу авторки пропущено долі всіх героїв: не лише Матусевич чи ГГ, а й Бухалова, наприклад... Аплодую пані Оксані, не мені стверджувати, але чомусь упевнена, що "Музей..." залишиться не просто в українській, а й у світовій літературі. Спасибі Вам, пані Оксано, за цю книгу (ще за "Калинову сопілку" дозвольте подякувати).
З повагою,
Наталка Ліщинська
Результат: 1-2 (всього 2) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100