Олександр Апальков, Еліна Заржицька, Анжелiка Ткачук : Альманах СКІФІЯ-2012-ЗИМА : збірка літературних сучасних творів (віршів, оповідань, повістей ) : Відгуки читачів.
Відгуки читачів на книжку Олексан...
Олександр Апальков, Еліна Заржицька, Анжелiка Ткачук : Альманах СКІФІЯ-2012-ЗИМА : збірка літературних сучасних творів (віршів, оповідань, повістей ) : Відгуки читачів
Книголюбам пропонуємо
купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх видів книг,
окрім електронних. www.vsi-mebli.ua
Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Альманах СКІФІЯ-2012-ЗИМА : збірка літературних сучасних творів (віршів, оповідань, повістей )
До нового альманаху нашого видавництва «СКІФІЯ-2012-Зима» * було запрошено 100 сучасних авторів України, Росії та країн дальнього зарубіжжа.
4-й випуск побачив світ у середені грудня 2012 року.
На обкладинці - робота Гончарової Катерини
Тексти друкуються в редакціі авторів
Альманах "СКІФІЯ-2012-Зима" можна придбати післяоплатою (45 грн.), замовивши його у видавництві (при замовленні понад 5 додаткових примірників, вартість кожного становитиме 35 грн.)
Приємно здивувала "Скіфія-2012-Зима". Хоча, здебільшого нинішні наши альманахи йдуть на спад. Туди ж поступово прямують і паперові часописи України. І таким чином, злидні у головах наших співвітчизників заводяться надто швидко. Як стародавні лікарі, що за казали колисьзтій застій крові призводить до хвороби, застій у мізках – до тупості. Книжки слід читати, бо то є тренування розумових здібностей. Чим цікавіший читаний текст, тим яскравішим стає внутрішній світ читача. Спасибі його авторам та укладачеві.