Алла Іонова : Ненаписана історія : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Алла Іонова. Ненаписана історія.
 
Алла Іонова : Ненаписана історія : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Алла Іонова "Ненаписана історія" (фото 1)
Книжка Алла Іонова "Ненаписана історія" (фото 1)
Книжка Алла Іонова "Ненаписана історія" (фото 3)
Ненаписана історія

Алла Іонова

— Самвидав, 2012. — 298 с. — (Серія: фентезі).
— м.Біла Церква. — Наклад 100 шт.

Тверда обкладинка.

Жанр:
— дтитяче фентезі

Анотація:
Запевняю Вас, відкривши цю книгу, будете змушені дочитати її до кінця. «Ха, - скажете, - нічого я не змушений». «Ні, ні, - знову наполягатиму на своєму…Як можна закрити книгу, в якій усе назбирується ніби перлинки на нитку. Одну міцну довгу червону, на яку змогла нанизати молода талановита авторка, свій досвід, бажання поділитись радістю і любов’ю, і вміння захопити Вашу увагу…Ця книга стане як чудовим супутником, так і подарунком, який доведе вашу щирість і любов.
У тринадцять слід давно уже не витати у мріях і не вірити в дитячі казки, де все завжди за доброю волею автора закінчується Хеппі Ендом. Але Віолі так хотілося хоч на мить заховатися у мріях від реальності і поринути у неймовірні пригоди з вірними друзями, злими чаклунками і добрими магами… у світ книги.
Саме книги змінюють її життя. Знайшовши нікому не потрібний, як і вона сама, фоліант, Віола стає його хранителькою. І взявши на себе таку почесну місію, вона має захищати ненаписане творіння від кошмарів і жахів, які снують свою павутину в уяві письменника, і виходять на сторінки книг. Тільки не все так просто – і серед друзів є вороги…От тільки як їх розпізнати?

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100