Валія Киян, Лоцький Юра : Віртуальний Іван : Анотація, уривок з книги.

Автор Валія Киян, Лоцький Юра. Віртуальний Іван. У жанрах Еротичне, Жіноче. Анотація: Співавтори Валія Киян і Юра Лоцький ніколи не...
 
Валія Киян, Лоцький Юра : Віртуальний Іван : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Валія Киян, Лоцький Юра "Віртуальний Іван" (фото 1)
Книжка Валія Киян, Лоцький Юра "Віртуальний Іван" (фото 1)
Книжка Валія Киян, Лоцький Юра "Віртуальний Іван" (фото 2)
Віртуальний Іван

Валія Киян, Лоцький Юра

Крок, 2013. — 196 с.
— м.Тернопіль. — Наклад 1638 шт.

ISBN: 978-617-692-090-8

Жанр:
Еротичне
Жіноче

Анотація:
Співавтори Валія Киян і Юра Лоцький ніколи не зустрічалися в реальному житті і фактично не знайомі один з одним. Валія живе в Києві, Юра в Лодзі, спілкуються тільки по інтернету. “Віртуальний Іван” це другий плід їхньої співпраці. Перша книга “Правда про секс. Ілентина”. Друга книга продовжує розповіді Ілентини про секс знайомих і незнайомих людей та свої мрії. Автори й далі розвивають тему сексуальних стосунків.
Розрахована на широке коло читачів дорослої аудиторії.
Продовження розповіді читайте в романі "Знищити в онлайн, або кінець Казанови"

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (1) Де купити (0) Скачати файл

Ворон стоїть з Ремізкою біля її килимів, приніс свою роботу для неї у подарунок. Вона хоче подякувати йому, та не осмілюється поцілувати. Нарешті вирішує й пропонує Ілентині.
— Ілентина, давай поцілуємо Ворона одночасно, я в одну щоку, ти в другу.
— Давай!
Ворон підставляє щоки, цілують.
— Ремізка, у Ворона є ще багато місць для поцілунків.
Схоже, що до цього часу вони не цілувалися взагалі,
Ворон ніяковіє і говорить.
— Наприклад, вуха.
— Не тільки вуха, — говорить Ілентина, тоді Ремізка змінює тему розмови.

Реклама
Rambler's Top100