Міла Іванцова : Живі книги : Анотація, уривок з книги.

Автор Міла Іванцова. Живі книги. У жанрах Міське, Психологічне, Сучасне. Анотація: Такі різні люди є героями роману - письменниця з проблемами в ос...
 
Міла Іванцова : Живі книги : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Міла Іванцова "Живі книги" (фото 1)
Живі книги

Міла Іванцова

Клуб сімейного дозвілля (КСД), 2013. — 320 с.
— м.Харків. — Наклад 5000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-14-56-29-6
ББК: 84.4УКР

Жанр:
Міське
Психологічне
Сучасне

Анотація:
Такі різні люди є героями роману - письменниця з проблемами в особистому житті, яка шукає нові сюжети, сліпий чоловік, колишній військовий, молода дівчина на життєвому роздоріжжі... Але їхні шляхи перетнуться під час акції "Живі книги", що її проводить одна з київських кав*ярень-книгарень. Кожен охочий може розповісти історії зі свого життя, записавшись до відповідного каталогу Книгою, або стати Читачем і послухати чужі... В кожного героя своя доля, свої секрети, великі чи маленькі. Як акція кав*ярні змінить їхні траєкторії - дізнайтеся з роману "Живі книги".

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

... День минув, як минув. Як усі її дні останнім часом – подібно до інших безглуздих діб. Ввечері вдома вона то блукала з кутка в куток не дуже затишною квартирою, то виходила на балкон подихати повітрям, насиченим запахом вимитого зливою молодого листя та терпким ароматом липких тополиних бруньок. Раптом у сумочці запікав СМСкою мобільний. Вона здригнулась і стрімко пішла в коридор. Повідомлення виявилося анонсом чергової акції від оператора зв’язку, мобілка повернулась на місце, а реклама з кав’ярні нарешті привернула увагу жінки, якій, здавалося, більше просто нічим було себе зайняти.

«Кав’ярня-книгарня ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100