Іван Мотринець : Наречена зникає на світанку : повість : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Іван Мотринець. Наречена зникає на світанку : повість.
 
Іван Мотринець : Наречена зникає на світанку : повість : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Іван Мотринець "Наречена зникає на світанку : повість" (фото 1)
Наречена зникає на світанку : повість

Іван Мотринець

— Каменяр, 2013. — 177 с. — (Серія: М85).
— м.Львів. — Наклад 1000 шт.

ISBN: 978-966-607-258-6
ББК: 84.4 УКР

Жанр:
Авантюрний детектив

Анотація:
РУКОПИСИ НЕ ЗГОРАЮТЬ, МИТЦІ НЕ ВМИРАЮТЬ...

Авторський погляд крізь призму проминулого 20-ліття

Рукопис цієї книжки, присвяченої діяльності львівських працівників міліції та прокуратури, було здано до видавництва “Каменяр” ще на початку бурхливих дев'яностих. Але життя склалося так, що у ті драматичні часи це видання світу не побачило /взагалі у вказаний період щось планувати заздалегідь було надзвичайно складно/. Отож, читацька громада ажніяк не могла ознайомитися із тодішніми авторовими напрацюваннями.
Але незважаючи на це, пропоновані у книзі дві повісті “Стріляю без попередження” та “Наречена зникає на світанку” / сюжети яких узято з нашого повсякденного життя/, як на мене, не втратили актуальності і сьогодні. Бо ж, – згадаймо відому аксіому, — будь-яке суспільство за будь-яких соціально-політичних устроїв – не здатне існувати без певних силових структур. Працівникам правоохоронних органів доручено стояти на сторожі інтересів громадян, аби захистити їх од злочинних зазіхань.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100