Богдана Матіяш : Казки Різдва : Книга перша : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Богдана Матіяш. Казки Різдва : Книга перша. У жанрах Дитяча література, Казки. Рецензії опубліковані в Буквоїд,...
 
Богдана Матіяш : Казки Різдва : Книга перша : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Богдана Матіяш "Казки Різдва : Книга перша" (фото 1)
Казки Різдва : Книга перша

Богдана Матіяш

Видавництво Старого Лева, 2013. — 48 с.
— м.Львів. — Наклад 2000 шт.

Жанр:
Дитяча література
Казки

Анотація:
Ці казки пронизані світлом і спокоєм від першої літери й до останньої. Сумна Королева і чарівний олень, жінка та її мудрий працьовитий кіт, маленька Марія, якій сняться дивовижні сни, трійко ангелів – золотий, срібний і прозорий, – що приносять в дарунок радість, маленький старий Авель та його сніжні вівці – історія кожного з них наповнює серце вірою і допомагає відчути справжній дух Різдва.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (5) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

07.01.2016

Автор рецензії: Наталія Дев’ятко (джерело: Буквоїд)

Час Різдва – чарівний, саме у цю ніч відбуваються дива, тому про неї хочеться розповідати. Але, водночас, про цей час дуже важко писати, щоб не скотитися у прославляння релігійного канону, моралістичність і просто нудьгу. Бо все, що моралістичне, "правильне", не наповнене щирими емоціями, – про те нудно і читати, і писати.
Та у цьому збірнику баланс реалізму, казки і релігії дотримано, а мораль тонка, ненав´язлива і цікава.
До збірника увійшли дуже різні казки, об´єднані саме часом дії, – всі ці події відбулися на Різдво або безпосередньо пов´язані з ним тематично.
У першій казці "Казка про ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

21.07.2014

Автор рецензії: Ольга Купріян (джерело: Барабука)

Не знаю, скільки ще часу нам потрібно, щоби вповні згадати, що таке справжнє Різдво. Не те, яке позначається червоним у календарі й іде, на жаль, другим за важливістю після Нового року та салату олів’є. Не те, яке бачимо в американських фільмах, – із Санта-Клаусом і подарунками під ялинкою. І навіть не те, де готується на вечерю традиційні дванадцять пісних страв. А те, де святкується день народження незвичайної дитини, хлопчика, якому судилося прожити всього тридцять три роки і який пожертвував своїм життям заради всіх нас, тих, хто в нього не вірив.

Різдво для всього християнського світу (і ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

12.01.2014

Автор рецензії: Василь Карп’юк (джерело: Zaxid.net)

Книжки про Різдво добрі хоча б тим, що вони найімовірніше несуть доброту. Інші книжки теж можуть нести хороші якості, але можуть й не нести. Але якщо автор вже береться за різдвяну тему, то не може інакше писати, ніж по-доброму. Тим більше, якщо він не просто береться за цю тему, а вона сама йому приходить.

Щороку напередодні зимових свят появляється низка тематичних видань. Цей рік не виняток, і надзвичайно позитивно, що є українські книжки до свята Миколая, до Різдва, до Зими, до Життя… Від віршиків до історій, і справжніх різдвяних казок.

Щоб довго не мудрувати, а означити лише так, як ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

27.12.2013

Автор рецензії: Христя Нечитайко (джерело: Читацькі нотатки Христі Нечитайко)

Отаке, дорогі друзі, вирішила Христя сходити вчора на презентацію однієї різдвяної книжки. Сиділа собі тихенько в куточку і слухала мудру жінку на ім’я Богдана. Книжка її зветься «Казки Різдва», і в мене – їй-богу – таке враження, що то Богдана їх підслухала в самого Різдва. Бо щойно авторка почала розповідати першу «Казку про Королеву та мудрого Оленя» (прочитати її можна тут), як у вашій Христі щось стрепенулося. Казка була про смуток і про те, що в житті смутку доволі в кожного з нас, тож не потрібно надто тужити (це теж такий християнський первень – радуйся!), треба пам’ятати, але жити далі. ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

27.12.2013

Автор рецензії: Читомо (джерело: Читомо)

На видавничому ринку України намітився справжній різдвяно-книжковий бум. Українські видавці потурбувалися за новорічні подарунки не тільки для малечі, а й для доросліших і ще більш дорослих. Казки, історії, притчі, книги-іграшки, есе, календарі – на будь-який смак і гаманець. Читомо подбало, щоб ваші сумніви «що покласти під ялинку?» остаточно розвіялися.

Валентина Вздульська. Вертихвіст: повість – К.: Грані-Т, 2013. – 100 с.
Новорічна книжка «Вертихвіст» – дебют молодої письменниці і засновниці блогу «Казкарка» Валентини Вздульської і одна із перших спроб проілюструвати книгу від художниці ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100