Ірина Апалькова : Канівські хорові традиції : посібник з хорознавства : Анотація, уривок з книги.

Автор Ірина Апалькова. Канівські хорові традиції : посібник з хорознавства. У жанрах Культурологічне, Ес...
 
Ірина Апалькова : Канівські хорові традиції : посібник з хорознавства : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ірина Апалькова "Канівські хорові традиції : посібник з хорознавства" (фото 1)
Канівські хорові традиції : посібник з хорознавства

Ірина Апалькова

Склянка Часу*Zeitglas, 2014. — 52 с. — (Серія: Музична література).
— м.Канів. — Наклад 300 шт.

ISBN: 978-966-2306-57-6
ББК: 84 (4-Укр.-Рос)6-5

Жанр:
Культурологічне
Есеї
Пізнавальна література

Анотація:
«Канівські хорові традиції» містить в собі найважливіші відомості про витоки та розвиток хороспіву на Канівщині, через що книга стане в пригоді усім, хто займається хоровою справою і має потребу, поповнити або поглибити свої фахові знання. До того ж, ця праця є чудовим учбовим посібником для навчальних музичних закладів...
В книзі, спираючись на чисельні першоджерела, йдеться про невмирущу єдність мудрості та гідного професійного досвіду численних поколінь викладачів співу та хорового диригування, в тому числі й авторки цієї праці Ірини Апалькової – випускниці Харківського інституту культури, а нині диригента ...


Посібник „Канівські хорові традиції ” можна придбати післяоплатою (25 грн.), замовивши його у видавництві:



Е-пошта: zeitglas@ck.ukrtel.net

Тел. (04736) 36805

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

"... За останні два десятка літ культура хорового співу на Канівщині зазнала виликого спаду. Адже плоди загального занепаду ми пожинаємо у всіх галузях. Благодатний культурницький дух почав стрімко залишати суспільство. Духовність та художня творчість, начебто перестала цінуватися, і всі потреби ніби то перенеслися у матеріальні блага.

У колись співочому районі нині мішаних хорів немає зовсім. Налічується лише жіночі ансамблі (у селах: Литвинець, Межиріч, Мельники, Гамарня, Степанці, Пекарі, Копіювате, Прохорівка). Чи не слід задуматися над таким становищам усім небайдужим?

Те ж саме стосується ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100