Олександр Апальков, Бігун Ірина, Горлач Леонід, Шевельов Марко : Чатує в століттях Чернеча Гора : Вісник міжнародного конкурсу поезій до 200-ліття від дня народження Тараса Шевченка : Купити книжку.

 
Олександр Апальков, Бігун Ірина, Горлач Леонід, Шевельов Марко : Чатує в століттях Чернеча Гора : Вісник міжнародного конкурсу поезій до 200-ліття від дня народження Тараса Шевченка : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Бігун Ірина, Горлач Леонід, Шевельов Марко "Чатує в століттях Чернеча Гора : Вісник міжнародного конкурсу поезій до 200-ліття від дня народження Тараса Шевченка" (фото 1)
Чатує в століттях Чернеча Гора : Вісник міжнародного конкурсу поезій до 200-ліття від дня народження Тараса Шевченка

Олександр Апальков, Бігун Ірина, Горлач Леонід, Шевельов Марко

Склянка Часу*Zeitglas, 2014. — 200 с.
— м.Канів. — Наклад 300 шт.

ББК: 84(4Укр-Рос)6-5

Жанр:
— Вісник міжнародного конкурсу поезій до 200-ліття від дня народження Тараса Шевченка
Поезія
Політичне

Анотація:
Вісник міжнародного поетичного конкурсу “Чатує в століттях Чернеча Гора” побудовано за алфавітом призвищ авторів, твори яких були взяті до першого туру конкурсного розгляду. Змістовне наповнення цієї книги, попри її рівневе текстове розмаїття, досить вартісне. Нам хотілося показати якомога більше природних віршів. Тому деякі тексти подано із скороченнями. В такому випадку в кінці твору поставлено три крапки.
За вдумливого прочитання збірки, вбачається як минуле, так і події останніх місяців в Україні.
Втім, саме в такі часи, коли люди прагнуть відвертого, чесного і мужнього слова, поети потрібні як ніколи. А для поетів головне – мати можливість донести свої твори до читача – друкуватися.
Звісно, сьогодні ще невідомо хто із наших активних митців-сучасників стане класиком. Але цю роботу, певною мірою, вже нині робить міжнародний літературно-мистецький журнал «Склянка Часу*Zeitglas».

Упорядник Апальков Олександр

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (6) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100