Наталя Тисовська : Соло для комп'ютера : Роман : Анотація, уривок з книги.

Автор Наталя Тисовська. Соло для комп'ютера : Роман. У жанрах Фантастичний детектив, Офісне, Піксельні книжки. Анотац...
 
Наталя Тисовська : Соло для комп'ютера : Роман : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Наталя Тисовська "Соло для комп'ютера : Роман" (фото 2)
Соло для комп'ютера : Роман

Наталя Тисовська

— Роман-газета, 2004. — 64 с.
— м.Київ. — Наклад 4527 шт.

Жанр:
Фантастичний детектив
Офісне
Піксельні книжки

Анотація:
Коли зникає людина, якими є шанси знайти її живою? Та навіть якщо надія мізерна, не можна складати лапки! Так і вчиняє героїня роману "Соло для комп'ютера". Під підозрою опиняються найкращі друзі, сліди ведуть за кордон, та коли вже здається, що ось-ось вдасться схопити розгадку за хвіст, ниточку обриває загадкове вбивство головного підозрюваного. І що ж тепер діяти героїні, яка безрозсудно вплуталась у небезпечну гру і ходить по краєчку леза, - зачаїтися чи прийняти виклик?

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

ПЕРЕДМОВА
ВІД ОПОВІДАЧА

Останнім часом я прокрадалась у під’їзд, як кицька, що її розтривожив незнайомий, небезпечний звук: пружні ноги її зігнуті в передчуванні стрибка, вуха опущені майже паралельно голові, хвіст напнутий тятивою. В під’їзді темно, й очам поволі треба звикнути до мороку. Ноги ще ступають на нижню сходинку першого прогону, а думка — вже нагорі за рогом. Іноді шасне з кутка в куток жмутик світла, бо десь за вікном проїхала нічна машина, і серце заб’ється на мить скорше, очі оббіжать найпотаємніші закапелки, розганяючи страхи,— і груди з полегшенням віддихають затамоване повітря.

Стискаючи ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100