Юрій Шеляженко, Дмитрук Ігор, Балаклицький Максим, Бойко Кирило, Болдарев Анатолій, Болдарева Анастасія, Воїнська Катерина, Дем'янчук Надія, Дехтяренко Олег, Дмитрук Андрій, Іванов Максим, Кашевко Сергій, Клок Тарас, Крицевий Мстислав, Левицька Ірина, Ломоносов Михайло, Мірошніченко Вадим, Новак Юлія, Пришпетлива Ірина, Романова Олександра, Сировець Андрій, Степаненко Максим, Стрикалюк Богдан, Татієв Ібрагім, Томків Анатолій, Шимон Олег, Щепанський Віталій : Душа і сучасність : діалог мислителів [есеї] : Відгуки читачів.

 
Юрій Шеляженко, Дмитрук Ігор, Балаклицький Максим, Бойко Кирило, Болдарев Анатолій, Болдарева Анастасія, Воїнська Катерина, Дем'янчук Надія, Дехтяренко Олег, Дмитрук Андрій, Іванов Максим, Кашевко Сергій, Клок Тарас, Крицевий Мстислав, Левицька Ірина, Ломоносов Михайло, Мірошніченко Вадим, Новак Юлія, Пришпетлива Ірина, Романова Олександра, Сировець Андрій, Степаненко Максим, Стрикалюк Богдан, Татієв Ібрагім, Томків Анатолій, Шимон Олег, Щепанський Віталій : Душа і сучасність : діалог мислителів [есеї] : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Юрій Шеляженко, Дмитрук Ігор, Балаклицький Максим, Бойко Кирило, Болдарев Анатолій, Болдарева Анастасія, Воїнська Катерина, Дем'янчук Надія, Дехтяренко Олег, Дмитрук Андрій, Іванов Максим, Кашевко Сергій, Клок Тарас, Крицевий Мстислав, Левицька Ірина, Ломоносов Михайло, Мірошніченко Вадим, Новак Юлія, Пришпетлива Ірина, Романова Олександра, Сировець Андрій, Степаненко Максим, Стрикалюк Богдан, Татієв Ібрагім, Томків Анатолій, Шимон Олег, Щепанський Віталій "Душа і сучасність : діалог мислителів [есеї]" (фото 1)
Книжка Юрій Шеляженко, Дмитрук Ігор, Балаклицький Максим, Бойко Кирило, Болдарев Анатолій, Болдарева Анастасія, Воїнська Катерина, Дем'янчук Надія, Дехтяренко Олег, Дмитрук Андрій, Іванов Максим, Кашевко Сергій, Клок Тарас, Крицевий Мстислав, Левицька Ірина, Ломоносов Михайло, Мірошніченко Вадим, Новак Юлія, Пришпетлива Ірина, Романова Олександра, Сировець Андрій, Степаненко Максим, Стрикалюк Богдан, Татієв Ібрагім, Томків Анатолій, Шимон Олег, Щепанський Віталій "Душа і сучасність : діалог мислителів [есеї]" (фото 1)
Книжка Юрій Шеляженко, Дмитрук Ігор, Балаклицький Максим, Бойко Кирило, Болдарев Анатолій, Болдарева Анастасія, Воїнська Катерина, Дем'янчук Надія, Дехтяренко Олег, Дмитрук Андрій, Іванов Максим, Кашевко Сергій, Клок Тарас, Крицевий Мстислав, Левицька Ірина, Ломоносов Михайло, Мірошніченко Вадим, Новак Юлія, Пришпетлива Ірина, Романова Олександра, Сировець Андрій, Степаненко Максим, Стрикалюк Богдан, Татієв Ібрагім, Томків Анатолій, Шимон Олег, Щепанський Віталій "Душа і сучасність : діалог мислителів [есеї]" (фото 2)
Душа і сучасність : діалог мислителів [есеї]

Юрій Шеляженко, Дмитрук Ігор, Балаклицький Максим, Бойко Кирило, Болдарев Анатолій, Болдарева Анастасія, Воїнська Катерина, Дем'янчук Надія, Дехтяренко Олег, Дмитрук Андрій, Іванов Максим, Кашевко Сергій, Клок Тарас, Крицевий Мстислав, Левицька Ірина, Ломоносов Михайло, Мірошніченко Вадим, Новак Юлія, Пришпетлива Ірина, Романова Олександра, Сировець Андрій, Степаненко Максим, Стрикалюк Богдан, Татієв Ібрагім, Томків Анатолій, Шимон Олег, Щепанський Віталій

— Видавець Юрій Шеляженко, 2015. — 108 с.
— м.Київ. — Наклад 1242 шт.

ISBN: 978-617-7088-07-2
ББК: 84(4Укр)6-4

Жанр:
Філософське, релігійне
Есеї

Анотація:
Душа і сучасність: діалог мислителів [есеї] / Упорядники І. Дмитрук, Ю. Шеляженко. – Київ: Шеляженко Ю.В., 2015. – 108 с. – (Спільний проект наукового порталу «Філософія і релігієзнавство» та релігійної громади сповідуючих віру в найвищу цінність людини «Українська Душевна спільнота».)

Збірка есеїв про душу, підготовлених широким колом мислячих людей, актуалізує поняття душі та душевні цінності в сучасному світі.
Для читачів з відкритою душею.

Авторський колектив:
Дмитрук І. (текст, упорядкування); Шеляженко Ю. (текст, упорядкування, редагування); Балаклицький М., Бойко К., Болдарев А., Болдарева А., Воїнська К., Дем’янчук Н., Дехтяренко О., Дмитрук А., Іванов М., Кашевко С., Клок Т., Крицевий М., Левицька І., Ломоносов М., Мірошніченко В., Новак Ю., Пришпетлива І., Романова О., Сировець А., Степаненко М., Стрикалюк Б., Татієв І., Томків А., Шимон О., Щепанський В. (тексти).

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100