Олександр Апальков, Бригеда Валентина, Матузок Любов : ВІСНИК IV-го міжнародного конкурсу короткого оповідання "Zeitglas-2015" : спеціальне видання, Упорядник: Апальков Олександр : Купити книжку.
Олександр Апальков, Бригеда Валентина, Матузок Любов : ВІСНИК IV-го міжнародного конкурсу короткого оповідання "Zeitglas-2015" : спеціальне видання, Упорядник: Апальков Олександр : Купити книжку
Книголюбам пропонуємо
купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх видів книг,
окрім електронних. www.vsi-mebli.ua
Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
ВІСНИК IV-го міжнародного конкурсу короткого оповідання "Zeitglas-2015" : спеціальне видання, Упорядник: Апальков Олександр
IV Міжнародного конкурсу короткої прози
"Zeitglas-2015"
був оголошений 10 грудня 2014 року та тривав до 30 листопада 2015 року.
Будь-який автор мав змогу надіслати ВЛАСНИЙ текст на предмет конкурсного розгляду.
редакция журналу СЧ приймала до розгляду авторські тексти за обов`язкової наявності:
короткій біографії автора ( із зазначенням року народження, поштової адреси, телефона).
Автори трьох найкращих творів будуть відзначені нагородами. Іх новели буде перекладено на німецьку мову та опубліковано на сторінках міжнародного літературно-мистецького журналу "Склянка Часу*Zeitglas".
Вісник Четвертого Міжнародного конкурсу короткої прози “Zeitglas-2015” побудовано за алфавітом призвищ авторів, твори яких були взяті до конкурсного розгляду. Нам хотілося показати якомога більше природних текстів, написаних у складний політичний час. Тому всі вони подані в авторьскій редакції.
З повагою,
Олександр Апальков,
редактор журналу «Склянка Часу*Zeitglas»
Нагадуємо, щоб отримувати наш часопис з наступного кварталу, потрібно оформити передплату до 20 числа поточного місяця.
Вартість одного передплаченого примірника нижча, ніж придбаного в торговельній мережі.
Оформити передплату можна також і в редакції журналу. У такому разі, часопис буде доставлятися посилкою, на вказану поштову адресу.
Вартість передплати: на квартал – 35, 10 грн..
на 6 місяців – 70,20, на рік – 140,40 грн.
Передплатний індекс – 41507