Секрети старої стрільниці : Роман
Наталя Тисовська
— Наш час,
2016.
— 256 с.
— (Серія: nova proza.ua).
— м.Київ. — Наклад 2200 шт.
Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-1530-98-9
Жанр:
— Детективне
— Пригодницьке
— Козаччина
Анотація:
Творчу студію «Ґвалт» збурило надзвичайне повідомлення — четверо друзів-студійців отримали ґрант на зйомку анімаційного фільму «Характерник», присвяченого кошовому отаману Івану Сірку. Але під час презентації проекту сталося лихо — раптово і загадково помер історик, який консультував ґрантерів щодо написання сценарію. Чи не може ця смерть бути пов’язана з таємницею, яку свого часу забрав у могилу Іван Сірко?
Лінк із зображенням книжки:
|
Результат: 1-1
(всього 1)
|
Сторінка:
1
|
Відгук |
05.06.2018
Вечір добрий) На фото мої п'ять улюблених книг, серед прочитаних від початку року. Особливо багато читається в холодну пору, бо ж коли, як не в дощові дні хочеться затишно влаштуватись в кріслі, накрити ноги ковдрою, поставити поруч гаряче какао і відкрити чергову книжку. Сподіваюсь, ця п'ятірка не залишить вас байдужими <...>.
V. І остання книга, яку я взяла з бібліотеки минулого тижня - "Секрети старої стрільниці". Молода студія вирішує зняти фільм про отамана Івана Сірка. Щоб зацікавити глядача, режисерка їде на могилу отамана за пошуком легенд. Ще не доїхавши до села, просто в поїзді, з нею починають відбуватись дивні речі...
Mozghova Olga (@mozghovaolga), Instagram
|
Результат: 1-1
(всього 1)
|
Сторінка:
1
|
|