Наталя Гук : "ЄВРОМАЙДАН. ЗВИЧАЙНІ ГЕРОЇ" : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Наталя Гук. "ЄВРОМАЙДАН. ЗВИЧАЙНІ ГЕРОЇ".
 
Наталя Гук : "ЄВРОМАЙДАН. ЗВИЧАЙНІ ГЕРОЇ" : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Наталя Гук ""ЄВРОМАЙДАН. ЗВИЧАЙНІ ГЕРОЇ"" (фото 1)
"ЄВРОМАЙДАН. ЗВИЧАЙНІ ГЕРОЇ"

Наталя Гук

— "Брайт Стар Паблишинг", 2015. — 144 с.
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

ISBN: 978-966-2665-54-3
ББК: 84(4Укр)6-44

Жанр:
Майдани
Біографічне

Анотація:
«Героїчні історії» - це збірка оповідань про звичайних та водночас неймовірних людей, які зробили можливою революцію 2013-2014 років. Книга присвячується кожному патріоту, який приймав участь у доленосних подіях та продовжує це робити. Тут всього потрошку: долання меж та страхів, шаленою любові до Батьківщини, рішучості діяти, бажання залишити нащадкам єдину та квітучу Україну, переосмислення буття та відкриття нового себе, сміливості відстоювати свободу, перемог над байдужістю, буденних див. Але основа всіх подій одна – прагнення змінити світ на краще та віра, яка не знає слова «неможливо».

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100