Антон Борисенко : Босоніж зеленою травою : роман : Анотація, уривок з книги.

Автор Антон Борисенко. Босоніж зеленою травою : роман. У жанрах Пригодницьке, Молодіжне. Анотація: Роман «Босоніж зеленою тра...
 
Антон Борисенко : Босоніж зеленою травою : роман : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Антон Борисенко "Босоніж зеленою травою : роман" (фото 1)
Босоніж зеленою травою : роман

Антон Борисенко

— Видавець Карпенко В.М., 2013. — 116 с.
— м.Київ. — Наклад 400 шт.

ISBN: 978-966-1516-98-3

Жанр:
Пригодницьке
Молодіжне

Анотація:
Роман «Босоніж зеленою травою» оповідає про двох закоханих молодих людей, які зрозумівши значення слів «мир», «свобода» та «любов», помічають, що суспільство, в якому вони живуть, вперто рухається у зовсім іншому напрямку. З огляду на такий стан речей, герої роману вирішують якнайшвидше відв’язатися від загіпнотизованого натовпу і рушити до омріяного світу гармонії та доброти.
Цей легкий, світлий та життєрадісний роман захоплює читача з перших же рядків, дає прості відповіді на складні питання, дозволяє відчути доторк свободи, радості та щастя, і допомагає врешті-решт визначитись із власним вибором.

Книгу можна скачати: http://dyvosny.dreamwidth.org/

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Що вже казати? На широких медових просторах, серед сосен, лип, яблунь, шовковиць, горобини, малини, волошок, кропиви потроху розвиднювалось. Перші промінчики лагідно торкалися Землі. Розкривалися квіти. Прокидалися птахи і будили своїх родичів дзвінким радісним співом. Десь далеко, медитуючи над поплавками і покурюючи дешеві цигарки, куняли місцеві рибалки, а серед очерету весело кумкали жаби і вітерець поволі розхитував стару вербу.

Дивний розплющив очі і посміхнувся. Він лежав на величезному, м’якому, з сухого різнотрав’я ліжку, яке одним боком тулилось до теплої саманної стіни, а іншим − ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100