Олександр Апальков, Юрій Шеляженко, Любов СЕРДУНИЧ : ВІСНИК VI I-го міжнародного конкурсу короткої прози Zeitglas-2017 : ВІСНИК VI IМіжнародного конкурсу короткої прози (Конкурс на кращий прозовий твір ) : Анотація, уривок з книги.

 
Олександр Апальков, Юрій Шеляженко, Любов СЕРДУНИЧ : ВІСНИК VI I-го міжнародного конкурсу короткої прози Zeitglas-2017 : ВІСНИК VI IМіжнародного конкурсу короткої прози (Конкурс на кращий прозовий твір ) : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Юрій Шеляженко, Любов СЕРДУНИЧ "ВІСНИК  VI I-го  міжнародного  конкурсу короткої прози  Zeitglas-2017 : ВІСНИК  VI IМіжнародного  конкурсу короткої прози  (Конкурс на кращий прозовий твір )" (фото 1)
ВІСНИК VI I-го міжнародного конкурсу короткої прози Zeitglas-2017 : ВІСНИК VI IМіжнародного конкурсу короткої прози (Конкурс на кращий прозовий твір )

Олександр Апальков, Юрій Шеляженко, Любов СЕРДУНИЧ

(Переклад: Апальков Олександр)

Склянка Часу*Zeitglas, 2017. — 256 с. — (Серія: Вісник конкурсу).
— м.Канів. — Наклад 200 шт.

Можливість автографа.
ББК: 84 (4-Укр.-Рос) 6-5

Жанр:
Проза

Анотація:
VII Міжнародний конкурс короткої прози
"Zeitglas-2017"
був оголошений 1 січня 2017 року та тривав до 14 січня 2018 року.
Будь-який автор мав змогу надіслати ВЛАСНИЙ текст на предмет конкурсного розгляду.

редакция журналу СЧ приймала до розгляду авторські тексти за обов`язкової наявності:
короткій біографії автора ( із зазначенням року народження, поштової адреси, телефона).

* тексти повинні були надсилатися до редакції журналу СЧ у роздруковці на папері з обов`язковим доданням електронної версії /CD, або по е-пошті/ в програмі Word або RTF ( з чіткою різницею тире від дефісу, перевіреною орфографією, без усяких обрамлень і довільних форматувань) *+ короткої біографії автора ( із зазначенням року народження та вірно поданої поштової адреси автора: Прізвище та ім`я по батькові, вулиця, номер будинку та квартири, місто, поштовий індекс ).

Автори трьох найкращих творів будуть відзначені нагородами. Іх новели буде перекладено на німецьку мову та опубліковано на сторінках міжнародного літературно-мистецького журналу "Склянка Часу*Zeitglas"
Упорядник: Апальков Олександр

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Басанець Олександр Михайлович
*1953 р., с.Бузівка Дніпропетровської області.

Без літери “Н”

Вона здійняла лемент тоді, коли Анатолій Федорович ще й не переступив поріг її кабінету. Інструктор райкому Компартії України причинив за собою масивні дерматинові двері, затупцював і нічого не міг второпати. Хтось, виявляється, норовить радянську владу турнути, вже добрався до вождя світового пролетаріату, а бійці ідеологічного фронту осторонь ходять!
Трон третього секретаря райкому Олени Кузьмівни містився біля вікна навпроти трьох блискучих полірованих столів, з’єднаних докупи ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100