Олександр Апальков, Юрій Шеляженко, Любов СЕРДУНИЧ : ВІСНИК VI I-го міжнародного конкурсу короткої прози Zeitglas-2017 : ВІСНИК VI IМіжнародного конкурсу короткої прози (Конкурс на кращий прозовий твір ) : Рецензії в пресі.

 
Олександр Апальков, Юрій Шеляженко, Любов СЕРДУНИЧ : ВІСНИК VI I-го міжнародного конкурсу короткої прози Zeitglas-2017 : ВІСНИК VI IМіжнародного конкурсу короткої прози (Конкурс на кращий прозовий твір ) : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково
, але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Юрій Шеляженко, Любов СЕРДУНИЧ "ВІСНИК  VI I-го  міжнародного  конкурсу короткої прози  Zeitglas-2017 : ВІСНИК  VI IМіжнародного  конкурсу короткої прози  (Конкурс на кращий прозовий твір )" (фото 1)
ВІСНИК VI I-го міжнародного конкурсу короткої прози Zeitglas-2017 : ВІСНИК VI IМіжнародного конкурсу короткої прози (Конкурс на кращий прозовий твір )

Олександр Апальков, Юрій Шеляженко, Любов СЕРДУНИЧ

(Переклад: Апальков Олександр)

Склянка Часу*Zeitglas, 2017. — 256 с. — (Серія: Вісник конкурсу).
— м.Канів. — Наклад 200 шт.

Можливість автографа.
ББК: 84 (4-Укр.-Рос) 6-5

Жанр:
Проза

Анотація:
VII Міжнародний конкурс короткої прози
"Zeitglas-2017"
був оголошений 1 січня 2017 року та тривав до 14 січня 2018 року.
Будь-який автор мав змогу надіслати ВЛАСНИЙ текст на предмет конкурсного розгляду.

редакция журналу СЧ приймала до розгляду авторські тексти за обов`язкової наявності:
короткій біографії автора ( із зазначенням року народження, поштової адреси, телефона).

* тексти повинні були надсилатися до редакції журналу СЧ у роздруковці на папері з обов`язковим доданням електронної версії /CD, або по е-пошті/ в програмі Word або RTF ( з чіткою різницею тире від дефісу, перевіреною орфографією, без усяких обрамлень і довільних форматувань) *+ короткої біографії автора ( із зазначенням року народження та вірно поданої поштової адреси автора: Прізвище та ім`я по батькові, вулиця, номер будинку та квартири, місто, поштовий індекс ).

Автори трьох найкращих творів будуть відзначені нагородами. Іх новели буде перекладено на німецьку мову та опубліковано на сторінках міжнародного літературно-мистецького журналу "Склянка Часу*Zeitglas"
Упорядник: Апальков Олександр

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

04.03.2018

Автор рецензії: Владислав Шумлянський (джерело: facebook)

Вісник VII міжнародного конкурсу короткої прози Zeit Glas -2017
Важко оцінювати твори конкурсу. В цілому книжка дихає негативом, не тому, що твори погані, а тому, що вони відбивають наше життя. Іноді здається, що оповідання написані 150-200 років тому, ніби нічого не змінилося в житті з тих часів, особливо на селі. Що стосується авторів, то кожний знайде свого читача. Кому що сподобається, бо читач має свій життєвий досвід, свої смаки. Про якусь об'єктивність не йдеться. Ось, наприклад, мій твір "На хвилях" один з членів журі оцінив двійкою, а другий - п'ятіркою. Так що середня оцінка 3+, з якою ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100