Максим Солодовник, Марта Брижак, Павло Вольвач, Тетяна Бондар, Уляна Галич, Павло Коробчук, Володимир Цибулько, Юрій Винничук, Віктор Неборак, В'ячеслав Митрога, Василь Герасим'юк, Уляна Галич, Вікторія Стах, Марія Микицей, Катріна Хаддад-Розкладай, Ростислав Мельників, Світлана Поваляєва, Інна Завгородня, Ярослав Гадзінський, Олена Степаненко, Василь Голобородько, Анатолій Дністровий, Анна Малігон, Мар'яна Савка, Маріанна Кіяновська, Дмитро Лазуткін, Артем Полежака, Іван Франко, Леся Українка, та інші (разом 222 автори) : Ломикамінь : Антологія українського верлібру : Відгуки читачів.

 
Максим Солодовник, Марта Брижак, Павло Вольвач, Тетяна Бондар, Уляна Галич, Павло Коробчук, Володимир Цибулько, Юрій Винничук, Віктор Неборак, В'ячеслав Митрога, Василь Герасим'юк, Уляна Галич, Вікторія Стах, Марія Микицей, Катріна Хаддад-Розкладай, Ростислав Мельників, Світлана Поваляєва, Інна Завгородня, Ярослав Гадзінський, Олена Степаненко, Василь Голобородько, Анатолій Дністровий, Анна Малігон, Мар'яна Савка, Маріанна Кіяновська, Дмитро Лазуткін, Артем Полежака, Іван Франко, Леся Українка, та інші (разом 222 автори) : Ломикамінь : Антологія українського верлібру : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Максим Солодовник, Марта Брижак, Павло Вольвач, Тетяна Бондар, Уляна Галич, Павло Коробчук, Володимир Цибулько, Юрій Винничук, Віктор Неборак, В'ячеслав Митрога, Василь Герасим'юк, Уляна Галич, Вікторія Стах, Марія Микицей, Катріна Хаддад-Розкладай, Ростислав Мельників, Світлана Поваляєва, Інна Завгородня, Ярослав Гадзінський, Олена Степаненко, Василь Голобородько, Анатолій Дністровий, Анна Малігон, Мар'яна Савка, Маріанна Кіяновська, Дмитро Лазуткін, Артем Полежака, Іван Франко, Леся Українка, та інші (разом 222 автори) "Ломикамінь : Антологія українського верлібру" (фото 1)
Ломикамінь : Антологія українського верлібру

Максим Солодовник, Марта Брижак, Павло Вольвач, Тетяна Бондар, Уляна Галич, Павло Коробчук, Володимир Цибулько, Юрій Винничук, Віктор Неборак, В'ячеслав Митрога, Василь Герасим'юк, Уляна Галич, Вікторія Стах, Марія Микицей, Катріна Хаддад-Розкладай, Ростислав Мельників, Світлана Поваляєва, Інна Завгородня, Ярослав Гадзінський, Олена Степаненко, Василь Голобородько, Анатолій Дністровий, Анна Малігон, Мар'яна Савка, Маріанна Кіяновська, Дмитро Лазуткін, Артем Полежака, Іван Франко, Леся Українка, та інші (разом 222 автори)

Піраміда, 2018. — 620 с.
— м.Львів. — Наклад 500 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-441-517-7
ББК: 84(4 Укр) А 72

Жанр:
Поезія
Верлібр
Поетичні антології

Анотація:
Антологія українського верлібру «Ломикамінь» є першим системним зібранням українського вільного вірша (Vers Libre), що містить твори 222 авторів із різних куточків України, а також представників як старшого, так і молодшого поколінь української діаспори. Розпочато її верлібрами класиків української літератури, таких як Іван Франко та Леся Українка, поетів Розстріляного Відродження, Нью-Йоркської групи, Київської школи, і продовжено майстрами слова всіх наступних творчих поколінь. Завершується книга текстами наймолодшої ґенерації верлібристів.
Читач антології матиме змогу простежити еволюцію верлібру, побачити все розмаїття його типів, оскільки кожен автор зробив свій вклад у розвиток українського вільного вірша, витворив власну манеру письма.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100