Еліна Заржицька : Пригоди динозавриків : повість-казка : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Еліна Заржицька. Пригоди динозавриків : повість-казка. У жанрах Дитяча література, Ілюстровані книжк...
 
Еліна Заржицька : Пригоди динозавриків : повість-казка : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Еліна Заржицька "Пригоди динозавриків : повість-казка" (фото 1)
Пригоди динозавриків : повість-казка

Еліна Заржицька

Талант, 2020. — 96 с. — (Серія: Серія «Найкращий подарунок»).
— м.Харків. — Наклад 4000 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 978-966-935-890-5

Жанр:
Дитяча література
Ілюстровані книжки
Книжки для читання

Анотація:
Щирі й добродушні динозаврики - Досвіт і його друзі – мріють створити команду рятувальників До-Ла-До. Чи вистачить їм відваги та винахідливості допомагати мешканцям лісу? Чи вдастся Досвіту врятуватися від страшних зубів алозавра?..
Разом з героями цієї книжки читачі переживуть дивовижні пригоди, у яких найголовніше – вірна дружба. А також дізнаються багато цікавого про світанок нашої планети.
Художник – Лєна Барді.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (5) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

20.04.2020

Автор рецензії: Ольга Полевина (джерело: Золота пектораль)

Доведено, що знання, отримані в дитинстві, найміцніші. Від того, чому навчать дитину в перші роки, часто залежить її подальше життя.

Казки, легенди, які дійшли до нас із глибокої старовини, – це не розвага для дитини. Кожна історія несе якусь важливу інформацію. До слова, народні казки не так уже насичені добром, як може здатися на перший погляд. У них – вічна боротьба добра і зла, і перемагає найсильніший, найрозумніший, найкмітливіший, найшвидший. Світ наповнений велетнями, драконами й чудовиськами, і потрібно зуміти вижити серед всього цього жаху. Страшні чаклунки і чаклуни намагаються зачарувати ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

20.04.2020

Автор рецензії: Олена Швець-Васіна (джерело: Золота пектораль)

Видавництво «Талант» (м. Харків) ще раз підтвердило власний професіоналізм, видавши дитячу книгу Еліни Заржицької «Пригоди динозавриків» із високою майстерністю поліграфії, яка підкреслила живі кольористі малюнки художниці Лєни Барді. Підкупає зі смаком продумана композиція розташування ілюстрацій і животворна обкладинка з різними відтінками зеленої барви – кольору життя..

Еліна Заржицька – одна з яскравих «родзинок» цілого «грона» авторів – членів НСПУ, які присвятили життя творенню дитячої літератури.
«Пригоди динозавриків» – повість-казка, що подарувала стільки мудрих, добрих, кумедних і ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

09.04.2020

Автор рецензії: Олена Швець-Васіна, член Конгресу літераторів України (джерело: Книгобачення)

Видавництво «Талант» (м. Харків) ще раз підтвердило власний професіоналізм, видавши дитячу книгу Еліни Заржицької «Пригоди динозавриків» із високою майстерністю поліграфії, яка підкреслила живі кольористі малюнки художниці Лєни Барді. Підкуповує зі смаком продумана композиція розташування ілюстрацій і животворна обкладинка з різними відтінками зеленої барви – кольору життя..
Еліна Заржицька – одна з яскравих «родзинок» цілого «грона» авторів – членів НСПУ, які присвятили життя творенню дитячої літератури.

«Пригоди динозавриків» – повість-казка, що подарувала стільки мудрих, добрих, кумедних ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

09.04.2020

Автор рецензії: Олена Швець-Васіна (джерело: КЛЮЧ)

Заржицька Еліна. Пригоди динозавриків : повість-казка. – Харків : Юнісофт, 2020. – 96 с. – (Серія «Найкращий подарунок»).



Як гадаєш – чи не час тобі відволіктися від безцільного сновигання нетрями Мережі та подарувати собі можливість поринути у світ незвичайних пригод?

Адже немає в світі комп’ютера сильнішого за твою УЯВУ!

Отже, якось у давні цікавенні, але страшнючі часи жили собі щирі добродушні динозаврики – Досвіт і його друзі. Аби зробити світ кращим і допомагати мешканцям лісу вони мріють створити команду рятувальників – До-Ла-До. Та чи вистачить їм відваги і винахідливості? ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

27.03.2020

Автор рецензії: А. Судин (джерело: Книгобачення)

Днями у харківському видавництві «Талант» (серія «Найкращий подарунок») вийшла друком повість-казка Еліни Заржицької «Пригоди динозавриків».
Саме час подарувати діткам можливість поринути у світ незвичайних пригод. Натякну, про що вона...
Щирі й добродушні динозаврики - Досвіт і його друзі – мріють створити команду рятувальників До-Ла-До. Чи вистачить їм відваги та винахідливості допомагати мешканцям лісу? Чи вдастся Досвіту врятуватися від страшних зубів алозавра?..
Разом з героями цієї книжки читачі переживуть дивовижні пригоди, у яких найголовніше – вірна дружба. А також дізнаються багато ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100