Тимур Литовченко, Олена Литовченко : Книга Безнадії. 1991-2004 : Від миру до війни : Анотація, уривок з книги.

Автор Тимур Литовченко, Олена Литовченко. Книга Безнадії. 1991-2004 : Від миру до війни. У ...
 
Тимур Литовченко, Олена Литовченко : Книга Безнадії. 1991-2004 : Від миру до війни : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Тимур Литовченко, Олена Литовченко "Книга Безнадії. 1991-2004 : Від миру до війни" (фото 1)
Книга Безнадії. 1991-2004 : Від миру до війни

Тимур Литовченко, Олена Литовченко

Фоліо, 2021. — 640 с. — (Серія: 101 рік України).
— м.Харків. — Наклад 500 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-03-9535-0

Жанр:
Історичне
Родинна сага
— Епопея

Анотація:
Розпад Радянського Союзу відкрив шлях віковічній мрії багатьох поколінь українців. Здавалося б, далі все просто: живи та радій незалежному життю... Однак біда в тому, що при владі в цілому лишилися все ті ж персони, які продовжили політику тотального пограбування країни. До того ж зазнав краху усталений стиль життя, що раніше здавався «вічним», почалася напружена конкуренція на ринку праці, гіперінфляція й інші небачені досі речі. Все це породжувало непевність у майбутньому. Ті, кого ці зміни вкрай налякали, намагалися тікати за кордон у пошуках кращого життя. А ті, хто залишився, поділились на два прошарки: більшість намагалася вижити за будь-яку ціну, аби тільки не опуститися на соціальне дно, меншість боролася за зміни на краще, хоча й не завжди вдало долаючи все нові перешкоди. Здавалося, прекрасним шансом на оновлення країни стала Помаранчева революція (точніше — фронда) 2004 року...

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100