Лисянський Юрій, Антон Санченко, Морозов Олександр, Яськов Юрій : Юрій Лисянський : Юрій Лисянський : Навколосвітня подорож на шлюпі "Нева" (1803-1806) : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Лисян...
 
Лисянський Юрій, Антон Санченко, Морозов Олександр, Яськов Юрій : Юрій Лисянський : Юрій Лисянський : Навколосвітня подорож на шлюпі "Нева" (1803-1806) : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Лисянський Юрій, Антон Санченко, Морозов Олександр, Яськов Юрій "Юрій Лисянський : Юрій Лисянський : Навколосвітня подорож на шлюпі "Нева" (1803-1806)" (фото 1)
Книжка Лисянський Юрій, Антон Санченко, Морозов Олександр, Яськов Юрій "Юрій Лисянський : Юрій Лисянський : Навколосвітня подорож на шлюпі "Нева" (1803-1806)" (фото 1)
Книжка Лисянський Юрій, Антон Санченко, Морозов Олександр, Яськов Юрій "Юрій Лисянський : Юрій Лисянський : Навколосвітня подорож на шлюпі "Нева" (1803-1806)" (фото 2)
Юрій Лисянський : Юрій Лисянський : Навколосвітня подорож на шлюпі "Нева" (1803-1806)

Лисянський Юрій, Антон Санченко, Морозов Олександр, Яськов Юрій

Темпора, 2019. — 384 с.
— м.Київ. — Наклад 1000 шт.

ISBN: 978-617-569-413-8

Жанр:
Мариністика
Путівні нотатки
Козаччина

Анотація:
Не дивно, що першою російською навколосвітньою експедицією командували німець та українець. Не дивно, що Юрій Лисянський на два століття потрапив у тінь Йоганна Крузенштерна, хоча саме він мав усі підстави називатися «російським Магелланом» хоча б тому, що завершив плавання на два тижні раніше компаньйона. Однак, на відміну від Крузенштерна, свої путівні нотатки йому довелося видавати власним коштом після 6(!) відмов адміралтейства за нехитрий «малоросійський стиль» їх написання. Німецьке лобі в Петербурзі на той час уже остаточно перемогло українське. Для видання Юрієві Лисянському разом з братом довелося продати батьківську маєтність у Ніжині. І в Ніжинський же щойно заснований ліцей він сам завіз два томи нотаток й комплект карт, щоб вони дочекалися в бібліотеці появи українського лобі. Це сталося лише через два століття, в незалежній Україні, свідченням чого можна вважати це перевидання. Два томи путівної прози під одною палітуркою, в сучасній орфографії, з примітками та передмовою упорядників, а також комплект експедиційних карт та малюнків. Для всіх, хто любить море, українців та українців у морі.

ЗАМОВИТИ
ЦІна 320 грн.
Картка 4149 6090 0636 5110 Антон Санченко
Надішліть свій ПІБ, телефон, номер Нової пошти на matelot@meta.ua
Вкажіть, кому підписати книжку

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100