Тетяна Іваніцька, Sam Khatchatryan : life and death կյանքը և մահը життя і смерть : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Тетяна Іваніцька, Sam Khatchatryan. life and death կյանքը և մահը життя і...
 
Тетяна Іваніцька, Sam Khatchatryan : life and death կյանքը և մահը життя і смерть : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Тетяна Іваніцька, Sam Khatchatryan "life and death  կյանքը և մահը  життя і смерть" (фото 1)
Книжка Тетяна Іваніцька, Sam Khatchatryan "life and death  կյանքը և մահը  життя і смерть" (фото 1)
Книжка Тетяна Іваніцька, Sam Khatchatryan "life and death  կյանքը և մահը  життя і смерть" (фото 2)
Книжка Тетяна Іваніцька, Sam Khatchatryan "life and death  կյանքը և մահը  життя і смерть" (фото 3)
life and death կյանքը և մահը життя і смерть

Тетяна Іваніцька, Sam Khatchatryan

(Переклад: Олена Кузьміна)

— Центр оперативної поліграфії, 2022. — 44 с.
— м.Тернопіль. — Наклад 200 шт.

Жанр:
Есеї

Анотація:
This small book is the summary of the project from the joint work of the participants of the «A PIECE OF PEACE» literary camp, Samvel Khatchatryan (Armenia) and Tetiana Ivanitska (Ukraine).

Several texts on the pages of this publication are an attempt to understand the philosophical questions of life and death, which permeate our entire existence.

Two random news from countries that are in difficult times. And four reflections, as an attempt to grasp eternal things.

Enjoy your reading!

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100