Оксана Забужко : Field Work in Ukrainian Sex : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Оксана Забужко. Field Work in Ukrainian Sex. У жанрах Репринтне видання, Феміністичне, Психологічне.
 
Оксана Забужко : Field Work in Ukrainian Sex : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Оксана Забужко "Field Work in Ukrainian Sex" (фото 1)
Field Work in Ukrainian Sex

Оксана Забужко

Kindle Edition (Amazon), 2010. — 116 с.
— м.Сіетл. — Наклад 400 шт.

Жанр:
Репринтне видання
Феміністичне
Психологічне

Анотація:
Called “the most influential Ukrainian book for the 15 years of independence, “Field Work in Ukrainian Sex” by Oksana Zabuzhko is the tale of one woman’s personal revolt provoked by a top literary scandal of the decade. The author, a noted Ukrainian poet and novelist, explains: “When you turn 30, you inevitably start reconsidering what you have been taught in your formative years—that is, if you really seek for your own voice as a writer. In my case, my personal identity crisis had coincided with the one experienced by my country after the advent of independence. The result turned explosive: ‘Field Work in Ukrainian Sex.’”

Англомовне видання в електронному форматі на Амазоні.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100