Ірен Роздобудько : Він: Ранковий прибиральник. Вона: Шості двері : роман : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Ірен Роздобудько. Він: Ранковий прибиральник. Вона: Шості двері : роман.
 
Ірен Роздобудько : Він: Ранковий прибиральник. Вона: Шості двері : роман : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам
щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ірен Роздобудько "Він: Ранковий прибиральник. Вона: Шості двері : роман" (фото 1)
Він: Ранковий прибиральник. Вона: Шості двері : роман

Ірен Роздобудько

Нора-Друк, 2007. — 312 с. — (Серія: День Європи).
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 966-8321-75-8

Жанр:
Жіноче
Мандрівне
Містичне

Анотація:
Він і вона... Різні і роз'єднані - відстанями, часом, життєвими колізіями. Вони можуть ніколи не знайти одне одного, якщо, звісно, не шукатимуть. ЙОГО історія - це історія ранкового прибиральника в мальтійському готелі, на екзотичному острові у Середземному морі. Як і чому туди потрапив наш земляк? Чи варто шукати химерного щастя в далеких світах, якщо втекти від себе - неможливо? Герой «Ранкового прибиральника» випадково знаходить в одному з номерів готелю свою улюблену книгу - «Три товариші» Ремарка - й починає захопливі пошуки хазяйки книги. Віртуальне кохання перетворюється для нього на довге повернення до себе. її історія - цс Історія жінки, котра має вихід в іншу реальність. У ранньому дитинстві вона намалювала на стіні двері й несподівано... увійшла в них. Відтоді життя багато разів намагалося зламати її: сповнена трагедійними подіями юність, загибель кращого друга, невдалий шлюб, зрада подруги, врешті - кар'єра і гроші, які не стали для неї ознакою успіху. В найскладніші миті життя вона малювала на стіні двері й прожинала ще одне коло реальності, яка не відступає від нас навіть у снах... Для широкого загалу читачів.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100