Ірен Роздобудько : Останній діамант міледі : роман : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Ірен Роздобудько. Останній діамант міледі : роман. У жанрах Пригодницьке, Жіноче, Авантюрний детектив.
 
Ірен Роздобудько : Останній діамант міледі : роман : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ірен Роздобудько "Останній діамант міледі : роман" (фото 1)
Останній діамант міледі : роман

Ірен Роздобудько

Фоліо, 2006. — 222 с.
— м.Харків. — Наклад 2000 шт.

ISBN: 978-966-03-3771-8

Жанр:
Пригодницьке
Жіноче
Авантюрний детектив

Анотація:
Ірен Роздобудько — автор, що успішно працює в різних жанрах. Про це свідчать її неодноразові перемоги у Всеукраїнському конкурсі «Коронація слова». Окрім роботи в засобах масової інформації, працювала офіціанткою в ресторані, Снігуронькою у фірмі «Свято», кіномеханіком у відеосалоні, директором радіогазети металургійного заводу… Нині — головний редактор журналу «Караван історій. Україна». «Зауважу одразу: я не запрошую до себе в гості — на ці сторінки — тих, для кого серйозний вираз обличчя є свідченням розуму. Як казав барон Мюнхгаузен, саме з цим виразом робилися найбільші дурниці на землі. Тому попереджаю: шановні Серйозні Люди, не втрачайте час не читання. Ця книжка — данина моєму дитячому захопленню Александром Дюма і… повна авантюра щодо всіх можливо, впізнаваних історичних і неісторичних осіб, котрі живуть на цих сторінках…»

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100