Дмитро Бондаренко : Як стати президентом? : роман : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Дмитро Бондаренко. Як стати президентом? : роман. У жанрах Авантюрний детектив.
 
Дмитро Бондаренко : Як стати президентом? : роман : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Дмитро Бондаренко "Як стати президентом? : роман" (фото 1)
Як стати президентом? : роман

Дмитро Бондаренко

— Видавець Олег Романенко, 2010. — 100 с.
— м.Київ. — Наклад 1000 шт.

Жанр:
Авантюрний детектив

Анотація:
У школі ми всі сміялися з нього... Історія хлопця, який з дитинства мріяв стати президентом. Проаналізувавши біографії знаменитих американських і українських президентів він зрозумів у чому полягав головний рецепт їхнього успіху...

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (1) Де купити (0) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

03.02.2011
Земляк (Оцінка: Варто прочитати)

Роман "Як стати президентом" - це, як на мене, взірець сучасної української прози. Лаконічно, з гумором зображено наш час, моїх земляків- сучасників. Читаю роман, бачу рідне місто, описане автором, якби ненароком. І цим від мені нагадує мого улюбленого **********а-класика, Г. Флобера. Я, як нас зараз називають, російськомовна українка. Та мабуть. рідна мова для мене, незважаючи ні на які намагання влади, для мене дійсно РІДНА. Бо це мова моїх предків. Так склалося, що ця мова - мова східних регіонів трохи відрізняється від мови їнших регіонів України (багато русизмів!), та все ж таки - рідна. Я вдячна Д.Бондаренку за те, що його твори написані рідною для мене мовою - мовою моїх предків.
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100