Сергій Жадан : Біґ Мак : оповідання : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Сергій Жадан. Біґ Мак : оповідання. У жанрах Міське, Молодіжне, Цикли різножанрових оповідань.
 
Сергій Жадан : Біґ Мак : оповідання : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Сергій Жадан "Біґ Мак : оповідання" (фото 1)
Біґ Мак : оповідання

Сергій Жадан

Критика, 2003. — 183 с.
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

ISBN: 966-7679-34-9

Жанр:
Міське
Молодіжне
Цикли різножанрових оповідань

Анотація:
"Я знав, що буде цілком інакше, але не сподівався, що аж настільки цілком... Отож, роману не вийшло, не склалося ані з Віднем, ані з Середньою Европою, не кажучи вже про "Захід". Принаймні, в моєму розумінні. Натомість маємо оповідання, оповідки про кого? Я волів би вважати, що "про них усіх", тих молодших (зростали у віртуальності мультимедій і легких наркотиків, але й алкоголю не цуралися), старших (а ці просто диваки або невдахи, яких ніколи не бракувало), невлаштованіших, загубленіших. Про тих, хто замість користати з "культури", послідовно надає перевагу субкультурам. Тож реальність цієї прози мене вже не стосується, вже хоч би на підставі місця народження, походження, традицій, зрештою, віку. Але не знаю, не впевнений, що зможу так просто відхреститися. Радикальність цієї відсутности відмінностей, що складають підставову різниця світу за Жаданом, розкривається у всій своїй моторошності".

Юрко Прохасько

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100