Міла Іванцова : Процент треугольного счастья : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Міла Іванцова. Процент треугольного счастья. У жанрах Міське, Психологічне, Вибране різних років.
 
Міла Іванцова : Процент треугольного счастья : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Міла Іванцова "Процент треугольного счастья" (фото 1)
Книжка Міла Іванцова "Процент треугольного счастья" (фото 1)
Книжка Міла Іванцова "Процент треугольного счастья" (фото 2)
Процент треугольного счастья

Міла Іванцова

— Аспект-Поліграф, 2006. — 148 с.
— м.Ніжин. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 966-340-172-9
ББК: 84(4Укр=Рос)-44

Жанр:
Міське
Психологічне
Вибране різних років

Анотація:
Збірка з тринадцяти оповідань російською мовою, обраних з великого списку "малих форм", написаних автором, за принципом наявності в сюжеті оповідання "трикутника" у людських стосунках - більш чи менш серйозного, явного чи умовного.
Кожне з оповідань - неначе фільм-короткометражка, перегляд якого потребує дуже мало часу, проте сюжет його потім ще довго крутиться у вас в голові. обмірковується та залишає по собі слід.
Зазвичай автор рекомендує читати по одному оповіданню на день, а не ковтати всю книжку за раз - щоб не було "передозу" :)

Книжка також має чб авторські ілюстрації. Її можна замовити в автора.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100