Наталя Тисовська : Три таємниці Великого озера : Роман : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Наталя Тисовська. Три таємниці Великого озера : Роман.
 
Наталя Тисовська : Три таємниці Великого озера : Роман : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Наталя Тисовська "Три таємниці Великого озера : Роман" (фото 1)
Три таємниці Великого озера : Роман

Наталя Тисовська

Наш час, 2011. — 264 с. — (Серія: nova proza.ua).
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-966-1530-53-8

Жанр:
Містичний детектив
Мандрівне
Друга світова

Анотація:
Околиці Великого озера збурунилися від жахливої звістки: на водоспаді Какабека загинув парубок. І можна було би списати все на нещасний випадок, якби не виявилося, що парубок вів приватне розслідування, а по його смерті дивним чином зникла і його червоношкіра подруга. Невже вона теж загинула? А може, це вона причетна до вбивства? І чи не забагато таємниць на одне маленьке тихе містечко, де ніколи й нічого не ставалося? Саме це і збирається з’ясувати героїня нового роману Наталі Тисовської — володарки другої премії конкурсу «Коронація слова-2011».

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (16) Відгуки читачів (9) Де купити (2) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100