Наталія Дев'ятко, Еліна Заржицька, Ольга Кай : Письменники Дніпропетровщини – шкільним бібліотекам : Аудіокнига : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Наталія Дев'ятко, Еліна...
 
Наталія Дев'ятко, Еліна Заржицька, Ольга Кай : Письменники Дніпропетровщини – шкільним бібліотекам : Аудіокнига : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати
на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Наталія Дев'ятко, Еліна Заржицька, Ольга Кай "Письменники Дніпропетровщини – шкільним бібліотекам : Аудіокнига" (фото 1)
Книжка Наталія Дев'ятко, Еліна Заржицька, Ольга Кай "Письменники Дніпропетровщини – шкільним бібліотекам : Аудіокнига" (фото 1)
Книжка Наталія Дев'ятко, Еліна Заржицька, Ольга Кай "Письменники Дніпропетровщини – шкільним бібліотекам : Аудіокнига" (фото 2)
Письменники Дніпропетровщини – шкільним бібліотекам : Аудіокнига

Наталія Дев'ятко, Еліна Заржицька, Ольга Кай

— Запис на обласному радіо ДОДТРК, 2012. — 800 с.
— м.Дніпропетровськ. — Наклад 1500 шт.

Жанр:
Аудіокнижки
Антології різних авторів
Поетичні антології

Анотація:
До аудіокниги увійшли твори 80 письменників, які пишуть українською і російською мовами. Серед авторів проекту є як члени Національної Спілки письменників України, Конгресу літераторів України, Національної Спілки журналістів України, так і молоді талановиті поети і прозаїки – переможці Всеукраїнських та обласних літературних конкурсів.

Твори поділені на дві частини – прозу та поезію, диск структурований за віковими категоріями: для молодшого, середнього і старшого шкільного віку. Також записи хронологічно поставлені так, щоб у кожній віковій групі слухачі могли чути, як з плином часу змінюється література, її теми, прийоми, мовна палітра. Все це допоможе вчителям у включенні за власним вибором творів авторів рідного краю до шкільної програми. Окрім того, згаданий проект може бути використаний під час проведення уроків літератури, історії, народознавства, інших гуманітарних дисциплін або під час проведення виховних годин та підготовки до позакласних заходів.

Авторами і керівниками проекту стали письменники - Фідель Сухоніс, Еліна Заржицька і Наталія Дев’ятко.

Тексти читають актори Дніпропетровського академічного українського музично-драматичного театру ім.Т.Г.Шевченка та Дніпропетровського академічного театру російської драми ім.М.Горького. Деякі твори звучать у виконанні авторів.

Тривалість звучання: 13 годин 20 хв.

Слухати або завантажити - http://www.ex.ua/view/16494758?r=3454,23776

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (4) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100