Міла Іванцова : Cердечна терапія : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Міла Іванцова. Cердечна терапія. У жанрах Міське, Психологічне, Сучасне.
 
Міла Іванцова : Cердечна терапія : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Міла Іванцова "Cердечна терапія" (фото 1)
Cердечна терапія

Міла Іванцова

Клуб сімейного дозвілля (КСД), 2012. — 288 с.
— м.Харків. — Наклад 7000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-14-3846-9
ББК: 84.4УКР

Жанр:
Міське
Психологічне
Сучасне

Анотація:
http://vsiknygy.net.ua/news/21144/
Доживши до тридцяти років, Яна відкриває для себе, що вона не така, як інші. І незабаром комірчина, орендована в дитсадку, де вона навчає жінок рукоділлю, перетворюється на сповідальню. Люди йдуть до бездипломного «психотерапевта» за порадою знайомих, яким вже допомогло. Приходять і розповідають свої історії, виливають наболіле. Але Яна вкрай рідко дає поради. У неї дар слухати і… дивним чином «вирівнювати» стан своїх пацієнтів.
Професорська дружина, чоловік якої розшукав у соцмережі своє перше кохання, відчуває себе на краю прірви, нянечка дитсадка, яку б’є чоловік, а та не знає, як бути, інші люди та їхні проблеми входять у життя молодої самотньої жінки. Але одного разу вона втручається в чужу історію. Чи має на те право психотерапевт? А психотерапевт без диплома?
Герої роману – сучасні люди різного віку, які мешкають в Києві чи то завжди, чи переїхавши сюди кожен зі своєю метою в житті. Професор-атомщик, дитячий кардіохірург, провінційна майстриня-рукодільниця, змушена виживати в столиці заради маленької доньки, яка мріє стати балериною, бізнесмен, господиня модного ательє, дивна парочка з кінокамерою та мікрофоном, яка ставить всім одне питання «Що таке ЩАСТЯ?» - ось персонажі мого роману. І, звісно, Київ. Моє улюблене місто та впізнавані, дорогі багатьом місцини столиці. Київ – це, мабуть, головний герой, який терпить нас усіх в собі, на собі, лікує наші рани, вибачає наші глупства і живе далі.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100