Антоніна Спірідончева : Малолітка : Збірка оповідань : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Антоніна Спірідончева. Малолітка : Збірка оповідань.
 
Антоніна Спірідончева : Малолітка : Збірка оповідань : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Антоніна Спірідончева "Малолітка : Збірка оповідань" (фото 1)
Книжка Антоніна Спірідончева "Малолітка : Збірка оповідань" (фото 1)
Книжка Антоніна Спірідончева "Малолітка : Збірка оповідань" (фото 2)
Книжка Антоніна Спірідончева "Малолітка : Збірка оповідань" (фото 3)
Малолітка : Збірка оповідань

Антоніна Спірідончева

Зелений пес, 2012. — 208 с.
— м.Київ. — Наклад 1430 шт.

ISBN: 978-966-1515-73-3
ББК: 84(4Укр)6-4

Жанр:
Молодіжне
Цикли різножанрових оповідань
Феміністичне

Анотація:
«Малолітка» - це збірка оповідань про дівчат, які стають дорослими. Твори, що увійшли до неї, є досить конфліктними, в них піднімається великий спектр проблем, з якими зіштовхується молода дівчина: починаючи від зіпсованих стосунків з батьками, непорозуміння з подругами, відчуття несправедливості, викривленого бачення благополуччя і закінчуючи такими, що стосуються здоров’я, кохання і перших стосунків, небезпечних розваг, майбутньої професії, творчості. Героїні шукають свій шлях у житті, часто впираючись у закриті двері, залишаючись сам на сам зі своїми проблемами, прагненнями і переживаннями. Подекуди зворушливі, подекуди сповнені цинізму, усі твори «Малолітки» об’єднані особистим бунтом героїнь проти різноманітних рамок, встановлених суспільством.

Книгу можна купити в інтернет-магазині "Всі книги" за посиланням http://vsiknygy.com.ua/node/1078
або в книжкових магазинах. Або ж у своєму поштовому відділенні з післяплатою (з автографом автора!), надіславши запит на vesna-poetesa@ukr.net .

Електронна версія книги представлена в електронній бібліотеці "Касіопея" за посиланням http://store.kassiopeya.com/index.php?language=ua&manufacturers_id=82

Для безкоштовного ознайомлення з вмістом книги можна скачати її скорочену (промо-) версію тут же (вкладка "скачати файл"). :)))

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл
# Книжка Ціна Книгарня
1. Малолітка : Збірка оповідань
А.Спірідончева
33.00 грн. ВсіКниги, інтернет-магазин
Реклама
Rambler's Top100