Вікторія Івченко : біографія.

Вікторія Івченко на сайті сучасної української літератури Avtura.com.ua. Бібліографія, біографія, уривки творів, літературні рецезії і відгуки читачів на твори В. Івченко. ...
 
Вікторія Івченко : біографія
Автори за жанрами

Всі автори (336)

Автори за першою літерою прізвища
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Автор
Івченко Вікторія (фото 1)
Івченко Вікторія (фото 1)
Івченко Вікторія (фото 2)
Івченко Вікторія (фото 3)
Івченко Вікторія (фото 4)
Вікторія Івченко

м.Київ, Київська обл.

Епіграф:
"Я - МАВКА... Я ЗАХОВАНА У СКЕЛІ... Я ВИРВАТИСЯ ХОЧУ З ЦИХ ЛАБЕТ! ЩЕ ЖИТИМУ КОЛИСЬ... НІ, НЕ В ПУСТЕЛІ... НЕ СЕРЕД ПРИВИДІВ... Я ВІЛЬНА ОД ТЕНЕТ!
МІЙ ДУХ ВОСКРЕСНЕ, СКОРО ВІН ПРОБ'ЄТЬСЯ КРІЗЬ МОРОК БЕЗПРОБУДНИЙ, КРІЗЬ ПІТЬМУ... Я - МАВКА...ЗНОВУ ДОЛЯ УСМІХНЕТЬСЯ... ДАРИ КОШТОВНІ З РУК ЇЇ ПРИЙМУ!"

Сайт: www.h.ua/profile/12377


Лінк на сторінку автора:

  Біографія Книжки (4) Гестбук (0)

Я народилася у Києві у 1963 році. Закінчила КНУ ім.Тараса Шевченка за спеціальністю "Англійська мова та література". Працюю викладачем на приватних курсах.

Вірші писала ще в дитинстві. Літературна творчість завжди приваблювала мене, тому, починаючи з 2000 року видала три поетичні збірки ("Між світлом і пітьмою ідемо..." (2000); "Хто порятує нас від нас самих?..(2006) - поезія та публіцистика, та у співавторстві з Мирославою Капітановою (США) - "Та рідна домівка у сні..."

Готується до друку черверта моя поетична збірка-підсумок більш ніж десятилітньої діяльності "Я - Мавка...".

Виступаю ... [ Показати всю біографію ]

[ Згорнути біографію ]

Реклама
Rambler's Top100