Елла Баран, Анна Боровик, Дарія Виноградова, Юліана Виштак, Альбіна Волошина, Олександра Горчинська, Артем Захарченко, Світлана Лобанова, Ольга Лук’яненко, Вікторія Руденко, Марія Савоскула, Олеся Спіріна, Дарія Тарасевич, Анна Шматок : Як пропатчити книгу життя : Перша в Україні книжка-гіпертекст з розгалуженим сюжетом : Рецензії в пресі.

 
Елла Баран, Анна Боровик, Дарія Виноградова, Юліана Виштак, Альбіна Волошина, Олександра Горчинська, Артем Захарченко, Світлана Лобанова, Ольга Лук’яненко, Вікторія Руденко, Марія Савоскула, Олеся Спіріна, Дарія Тарасевич, Анна Шматок : Як пропатчити книгу життя : Перша в Україні книжка-гіпертекст з розгалуженим сюжетом : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Елла Баран, Анна Боровик, Дарія Виноградова, Юліана Виштак, Альбіна Волошина, Олександра Горчинська, Артем Захарченко, Світлана Лобанова, Ольга Лук’яненко, Вікторія Руденко, Марія Савоскула, Олеся Спіріна, Дарія Тарасевич, Анна Шматок "Як пропатчити книгу життя : Перша в Україні книжка-гіпертекст з розгалуженим сюжетом" (фото 1)
Як пропатчити книгу життя : Перша в Україні книжка-гіпертекст з розгалуженим сюжетом

Елла Баран, Анна Боровик, Дарія Виноградова, Юліана Виштак, Альбіна Волошина, Олександра Горчинська, Артем Захарченко, Світлана Лобанова, Ольга Лук’яненко, Вікторія Руденко, Марія Савоскула, Олеся Спіріна, Дарія Тарасевич, Анна Шматок

Електрокнига, 2013. — 70 с.
— м.Київ. — Наклад 1307 шт.

Жанр:
Молодіжне
Піксельні книжки
— Гіпертекст

Анотація:
З киянами починають відбуватися дивовижні речі: їхні життя розгалужуються, кожен з них стає різними людьми. А головне ж - любов!

Видавництво "Електрокнига" ставить новий експеримент у царині літературних гіпертекстів: вийшла у світ перша в Україні книжка-гіпертекст з розгалуженим сюжетом.
Такий твір не вийде читати підряд – лише заплутаєтеся. Адже в ньому герої живуть кількома життями одночасно, різні «версії» людей зустрічаються і діють по-різному, тож прослідкувати за ними всіма можна тільки за допомогою розгалуженої системи зв’язків між частинами тексту.
Подібні «розгалужені» тексти вже давно існують за кордоном – і на Заході, і в Росії, але українською мовою нічого подібного не створювалося, і тим більше не виходило у вигляді електронної книжки.
Тож першими написати такий гіпертекст вирішили студенти 5 курсу Інституту журналістики Київського національного університету. На спецкурсі «Медіа-мистецтва в Інтернеті» вони, під керівництвом дослідника мережевої літератури Артема Захарченка, створили текст, відредагували його, проілюстрували і зверстали книжку. Вона вийшла настільки якісною, що видавництво «Електрокнига» погодилося випустити її під своїм брендом.
Цей гіпертекст не є комерційним – він викладений для безкоштовного скачування.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія
Реклама
Rambler's Top100