Ніна Іванівна Фіалко : Небезпечна межа" : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Ніна Іванівна Фіалко. Небезпечна межа". У жанрах Романи, новели та оповідання.
 
Ніна Іванівна Фіалко : Небезпечна межа" : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання
зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ніна Іванівна Фіалко "Небезпечна межа"" (фото 1)
Небезпечна межа"

Ніна Іванівна Фіалко

Навчальна книга - Богдан, 2012. — 288 с.
— м.Тернопіль. — Наклад 1000 шт.

Перевидання.
ISBN: 978-966-408-636-0
ББК: 84(4укр)6

Жанр:
Романи, новели та оповідання

Анотація:
У романі йдеться про долю молодих людей, які наполегливо і не завжди вдало шукають місце під сонцем. Трагедія, що спіткала одну з героїнь, змушує читача задуматися над таким явищем, як заробітчанство. Роман пропагує християнську мораль і високодуховні цінності.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (1) Де купити (0) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

04.02.2014
Книгоман (Оцінка: Варто прочитати)

«Любов і спокій не купиш»
Ніна Іванівна Фіалко. Небезпечна межа – Тернопіль: Навчальна книга Богдан. 2012 – 287 с

Напевне, саме любові та спокою найбільше не вистачає персонажам нового гостросюжетного роману «Небезпечна межа», яким знову порадувала своїх численних шанувальників сучасна українська **********я Ніна Іванівна Фіалко. Попри те, що однією із основних тем цієї книги, як і попередніх, є заробітчанство та нелегка доля українок в Італії, роман насичений та збагачений новими життєвими проблемами та поворотами примхливої долі.
Милозвучною мовою, без стилістичних, чи будь-яких інших, огріхів **********я натхненно та правдиво оповідає про життя двох родин односельчан – сусідів Денисюків та Козак. Обидва брати Юрко та Сергій Денисюки з юнацьких років плекають ніжні почуття закоханості до вродливої та скромної Соні Козак. Дівчині приємно відчувати увагу обох хлопців і вона не наважується зробити вибір та прислухатися до власного серця. Однокурсниця Ліда, котра звикла отримувати бажане не докладаючи особливих зусиль, спокушає Сергія і наважується на злочин, що призводить до трагічної загибелі Юрка, напередодні одруження із Сонею. Ставши «ні вдовою, ні нареченою» і виживши після страшної автокатастрофи, Софія, успішно складає сесію і невдовзі стає головним бухгалтером сільськогосподарського підприємства у рідному селі. Сергій, одружується з Лідою, бо дізнається, що невдовзі стане батьком. Ліда ненавидить чоловікових батьків незважаючи на те, що вони допомагають виховувати доньку Наталочку і дарують дітям власну квартиру у Тернополі.
Бажаючи стати успішною, Ліда вмовляє чоловіка відкрити власний бізнес, але зазнає краху і підписує заставу на квартиру, щоб розрахуватися із кредиторами. В родині починаються сварки та непорозуміння, щоб виправити власну помилку та заробити кошти на нове помешкання, жінка наважується поїхати до Італії. На чужій землі її чекають розчарування, успіхи та кохання. Через нетривалий час Ліда повертається додому в дуже пригніченому нервовому стані, бо залишила на чужині свого щойно народженого сина.
В книзі лейтмотивом звучить думка про те, що Бог заздалегідь визначає долю людини і слід стійко долати життєві негаразди та ніколи не здаватися. Гортаючи сторінку за сторінкою, читач постійно замислюється над тим, що не можна переступати межу, за якою вже не повернеш звичайне життя, любов та повагу рідних, а головне – власну гідність та самоповагу.
«Небезпечна межа» - талановите нагадування **********і кожному з нас про високодуховні християнські цінності, моральність, патріотизм, безмежну любов, відданість, і справжнє служіння Україні.
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100