Наталя Тисовська : Буремна Затока : Роман : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Наталя Тисовська. Буремна Затока : Роман. У жанрах Політичне, Пригодницьке, Утопічне.
 
Наталя Тисовська : Буремна Затока : Роман : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання
зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Наталя Тисовська "Буремна Затока : Роман" (фото 1)
Буремна Затока : Роман

Наталя Тисовська

Електрокнига, 2013. — 392 с. — (Серія: Нансенівський паспорт).
— м.Київ. — Наклад 4723 шт.

Жанр:
Політичне
Пригодницьке
Утопічне

Анотація:
Читацькій увазі пропонується скорочена версія нового роману Наталі Тисовської «Буремна Затока», яка вийшла в електронному вигляді наприкінці 2013 року на підтримку Євромайдану. На сторінках роману читачі зустрінуться з героями, вже знайомими їм з «Останнього шамана» і «Трьох таємниць Великого озера», а дія знову відбуватиметься в Буремній Затоці. То які загадки підкидає нам далека заокеанська Буремна Затока цього разу?

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (3) Відгуки читачів (2) Де купити (0) Скачати файл

Результат: 1-2 (всього 2) Сторінка: 1
Відгук

09.12.2013
мопед_не_мій_ (Оцінка: Варто прочитати)

Мушу сказати, річ ця справила на мене враження. Передовсім тим, що, виявляється, уряд Канади здійснює планомірне і свідоме винищення корінного населення цієї країни, причому методи застосовуються суто комуністичні. Схоже, основою московського комунізму є так званий «дух протестантизму», яким пишаються англосакси. Принаймні таке враження складається, коли прочитаєш роман. Зникнення журналістів, масова загибель дітей тубільного населення в сиротинцях, блокування повсталих районів — усе це практикувалося в 1933 році у нас.
Вражає також [авторська] обізнаність із культурою та мітологією індійців. <...> Це перший роман в українській літературі, де змальовані справжні, а не кінематографічні індійці. Читається він цікаво й поступово затягує, хоч наприпочатку трохи млявий. А наприкінці просто-таки обурює, аж хочеться приєднатися до справедливої боротьби поневолених народів проти білих колонізаторів)))...
Леонід Кононович

09.12.2013
мопед_не_мій_ (Оцінка: Варто прочитати)

Бо-жо. Подякуймо Ґічі Маніду за цей твір і за цю авторку. <...> Я думаю, що те саме скажуть і наші читачі, які відразу зрозуміють, що мова в «Буремній затоці» йде не про індіанців, а про них, українців. А індіанці подякують за любов до їхнього народу. А усі разом ми зрозуміємо, що усі ми єдині. Бо навіть міфологія щодо створення світу у нас схожа. Хоч індіанським Великим Зайцем створення, а хоч нашою Сірою Качечкою. І оце є отой справжній інтернаціоналізм, який є сумою солідарних націоналізмів. Міцно замішених на волі будь-якого народу цієї дещо безглуздої планети.
<...>
Хочеш бути анішинабе — будь!
Олексій Спейсер Кацай
Результат: 1-2 (всього 2) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100