Тимур Литовченко, Олена Литовченко : Забути неможливо зберегти : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Тимур Литовченко, Олена Литовченко. Забути неможливо зберегти. У жанрах Романи, новели та оп...
 
Тимур Литовченко, Олена Литовченко : Забути неможливо зберегти : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Тимур Литовченко, Олена Литовченко "Забути неможливо зберегти" (фото 1)
Забути неможливо зберегти

Тимур Литовченко, Олена Литовченко

Фоліо, 2014. — 220 с.
— м.Харків. — Наклад 1500 шт.

Жанр:
Романи, новели та оповідання
Детективне
Триллер

Анотація:
…Справжнє життя газетяра — це суцільна рутина, далеко не завжди приємна. Тільки час від часу в повсякденній багнюці спалахують яскраві епізоди, а народжені на їхній основі матеріали здатні вразити читачів та викликати заздрість колег. Проте саме з отакими «діамантами» треба бути вкрай обережним! Наприклад, зв’язавшися з четвіркою борців за справедливість, чиї наміри видаються вкрай шляхетними, можна і помилитися. Тоді настає час згадати, що закони журналістики написані в буквальному розумінні кров’ю тих, хто їх порушував… і подумати, як би самому не перетворитись на чергову криваву плямку в черговому правилі газетярської роботи.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (9) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

17.09.2018

Автор рецензії: Людмила (джерело: Yakaboo)

Читала книгу... Любовных сцен нет, написана в стиле Чингиза Абдуллаева. Интересна, прочтите и задумайтесь!

21.09.2015

Автор рецензії: Li.Li.T (джерело: Knugoman)

А я удивлена, что мне понравилось. Да, понимаю, сейчас меня все начнут ругать: такой низкий ширпотреб, массовое варево для народа, посредственный детектив — и мне понравилось. Однако — не спешите с обвинениями. Всё на самом деле очень просто.

Из плюсов: хорошо показана наша ситуация в стране. От милиции и журналистов ничего хорошего ждать не приходится, это и сейчас есть. Ощущение пустоты и безысходности, нечеловеческие преступления, продажная милиция, торговля людьми… Показана сущность всего нашего общества: никто не пошевелится, пока личные интересы затронуты не будут!

По минусам: разборка ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

08.12.2014

Автор рецензії: Ольга Герасим'юк (джерело: BBC Україна)

Тимур і Олена Литовченки. Забути неможливо зберегти. - Харків: Фоліо, 2014.

Як говорить анотація, "Забути неможливо зберегти" - це дебют творчої пари Литовченків у жанрі трилера. Трилер про журналіста та його небезпечне життя. Добре свого часу це зумів зробити Стіг Ларссон, і, здається мені, ніхто потім ще не брався після нього за таку справу. Тому з інтересом відкрила книжку.

Напевне, панові Ларссону допомагав талант, а також те, що він сам був до останнього дня журналістом, не писав віршів, не подавався на конкурси, не відволікався більше ні на що, крім журналістики, і світ, який він описує, ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

05.12.2014

Автор рецензії: Олександр Болібрух (джерело: BBC Україна)

Тимур і Олена Литовченки. Забути неможливо зберегти. - Харків: Фоліо, 2014.

Пам'ятаю, як я у шкільні роки ненавидів уроки літератури. Бідолашній вчительці доводилося ледь не обценьками витягати з мене твори. Зате зараз, прочитавши статтю або книгу, іноді хочеться висловитися... Але хто мене слухатиме? Хіба що вірний мопс... Аж бачу - конкурс рецензій! Чому б не взяти участь...

Отже, почали.

Конкурсний роман "Забути неможливо зберегти" придбав на Петрівці. Маленька така книжечка, тонка, у м'якій обкладинці. На малюнку виглядає більш солідно.

Обкладинка інтригує: флешка, кров... Я налаштувався ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

03.12.2014

Автор рецензії: Марія Попова (джерело: BBC Україна)

Тимур і Олена Литовченки. Забути неможливо зберегти. - Харків: Фоліо, 2014.

Вирішила взяти участь у конкурсі рецензій та заразом поділитися своєю думкою про книжку "Забути неможливо зберегти" Тимура й Олени Литовченків. Книжку дала мені почитати подруга, шанувальниця флtшмобів "Думай по-українськи".

Отже, початок книги цікавий, завжди хотілося знати, як живе звичайний журналіст. Навіть клоун-політик чимсь нагадує деяких наших діячів. А от далі починається повна маячня - вибачте, звичайно, але така моя думка.

Ще Булгаков говорив: "Ніколи не розмовляйте з незнайомцями", і таки був правий! ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

17.11.2014

Автор рецензії: Андрій Кокотюха (джерело: Буквоїд)

Тимур і Олена Литовченки. Забути неможливо зберегти. - Харків, Фоліо, 2014. – 216 с.

Анотація свідчить, що творче подружжя Литовченків, котре раніше в тандемі створювало історичні романи, а ще раніше, окремо один від одного – фантастичні та любовні твори, вирішило спробувати себе в, цитата, «ще одному популярному жанрі сучасної української літератури – трилері».

В авторів не вийшло. Точніше, вийшло погано. Тішить, що могло бути дуже погано, але то вже «справа смаку та досвіду» (С. Жадан). Спробую глянути на проблему під іншим кутом зору, ніж невдячний смаковий, а отже – суб’єктивний.

Насамперед ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

15.11.2014

Автор рецензії: Анастасія Мельник (джерело: BBC Україна)

Тимур і Олена Литовченки. Забути неможливо зберегти.Харків: Фоліо, 2014

Із книгою ознайомилася випадково, та не змогла втриматися, щоб не написати відгук. Я сама з Вінниці, живу та працюю в Києві. Пару тижнів тому вирішила з'їздити до батьків. Коли прийшла на вокзал, то згадала, що не купила ніякого чтива в дорогу - ні газети, ні журналу, ні книги. На розкладці був стандартний набір преси, яка на вокзалі коштує набагато дорожче, ніж зазвичай, що мені не подобається. А жіночі журнали - це зараз суцільна реклама, причому дуже нудна.

Тоді вирішила придбати якусь книжку, попросила продавця щось ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

10.11.2014

Автор рецензії: Олена Повжик (джерело: BBC Україна)

Тимур і Олена Литовченки. Забути неможливо зберегти. - Харків: Фоліо, 2014.

Скажу відразу про себе: сиджу вдома у декреті із двома дітьми... Багато хто подумає: от він, рай! Але якщо чесно, то тільки згодом розумієш, як це нелегко.

Нещодавно зазирнула на ваш сайт і побачила книжка, яку я нещодавно прочитала, в списку на премію BBC. Не втрималася й вирішила поділитися враженнями, оскільки цей невеликий роман зачепив мене за живе. І гадаю, ще зачепить не одного читача.

Книгу придбала у новому книжковому магазині "Довженко. Книги. Кава. Кіно" (або щось у цьому роді) на вулиці Воровського. ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

01.11.2014

Автор рецензії: Богдан Щуревський (джерело: BBC Україна)

Тимур і Олена Литовченки. Забути неможливо зберегти. - Харків: Фоліо, 2014.

Проходячи якось повз скверик біля театру імені Івана Франка, звернув увагу на молоду матусю, яка захоплено читала якусь книжку. Поруч у візочку мирно спала дитина, а її матір буквально ковтала сторінку за сторінкою, причому так запекло… Цією запеклістю, правду кажучи, і привернула мою увагу.

Потім дитинка завозилася, тихо пискнула. Тоді молода матуся трохи погойдала коляску, але читання не припинила - навпаки, прискорила. Я зупинився, присів на лаву навпроти і продовжив спостереження. Через десять хвилин жінка дочитала, ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100