Олександр Апальков, Лерія Кот, Киян Валія & Лоцький Юра : Альманах «СКІФІЯ-2014-Зима» : (Проза, поезія, есеї, нариси, переклади) українською та російською мовами, упорядник О.Апальков. : Рецензії в пресі.

 
Олександр Апальков, Лерія Кот, Киян Валія & Лоцький Юра : Альманах «СКІФІЯ-2014-Зима» : (Проза, поезія, есеї, нариси, переклади) українською та російською мовами, упорядник О.Апальков. : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Лерія Кот, Киян Валія & Лоцький Юра "Альманах «СКІФІЯ-2014-Зима» : (Проза, поезія, есеї, нариси, переклади) українською та російською мовами, упорядник О.Апальков." (фото 1)
Альманах «СКІФІЯ-2014-Зима» : (Проза, поезія, есеї, нариси, переклади) українською та російською мовами, упорядник О.Апальков.

Олександр Апальков, Лерія Кот, Киян Валія & Лоцький Юра

(Переклад: О.Апальков)

Склянка Часу*Zeitglas, 2015. — 224 с. — (Серія: Альманах "Скіфія").
— м.Канів. — Наклад 500 шт.

ISBN: 978-966-2306-72-9
ББК: 84 (4-Укр.-Рос) 6-5

Жанр:
Проза
Альманахи
Есеї

Анотація:
До13-го випуску альманаху «Скіфія-2014-Зима»*.
увійшли твори аторів України, Росії, Німеччини, Болгарії, Італії.
Вартість примірника становитиме 50 грн.
(плюс витрати за пересилку)

Примірники - за ціною 50 грн. можна замовити в редакції.
При замовлені понад 5-ти додаткових примірників, вартість кожного
становитиме 40 грн. При замовлені додаткових примірників, пересилка їх, разом із авторським, буде відбуватися звичайною поштою. Витрати по пересильці несе видавництво "Склянка Часу".

Довідки за тел: 04736-36805,
або zeitglas@ck.ukrtel.net

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (6) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

10.02.2015

Автор рецензії: Кулаковська Ірина (джерело: касіопея)

Загалом альманах справив приємне враження. Багато нових авторів, дехто публікувався вперше. Цікаво було почитати і постійних учасників альманаху. Звичайно, не всі твори досконалі, але, я думаю, в молодих літераторів ще є час, аби розвинути свої здібності і набути досвіду. Найбільш сподобались цього разу вірші Комісарука Володимира, Костюк Світлани, Перехрест Ані, Гавришко-Бабічевої Алли, Байда-Слободян Іванни, Черничко Марії, Гончаренко Марії, Циганової Наталії та проза Яроцької Юліани, Зінь Зоряни, Череп-Пероганич Тетяни та Апалькова Олександра.

09.02.2015

Автор рецензії: Ганна Соляр (джерело: Сайт жулналу СЧ)

Що привабило мене у виданнях «Склянки часу», то це їх гасло «поезія, котра не знає утисків кордонів і цензорів»… Неодноразово чула, що періодичні видання блокують публікацію на своїх сторінках поезії, мотивуючи політикою видання, неформатністю, некомерційністю або просто тим, що «допустиш одного, відбою не буде». Не говоритиму про авторів, для яких письменництво – «хліб насущний», але маю чітку думку, що величезним надбанням «Склянки…» є надання можливості аматорам висловитись публічно, задовільнити свою потребу бути почутими ширшою аудиторією. Вони пишуть безпосередньо, щиро, можливо, кострубато, ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

02.02.2015

Автор рецензії: Валія Киян (джерело: Склянка Часу)

Кожного разу я замовляю додатковий примірник альманаху, це тому, що даю його почитати своїм колегам. Він довго ходить по руках і приблизно через пів року повертається до мене в стані "добре підгулявшим". Колеги чекають кожен новий альманах. Їм подобається те, що твори там цікаві, актуальні та досить короткі, їх зручно читати в громадському транспорті.Я не знаю, хто з авторів подобається їм більше, хто менше. Їм подобається те, що так можна побачити загальний настрій сьогодення, зріз думок. Передаю від своїх колег подяку видавництву "Склянка часу". Успіху!

31.01.2015

Автор рецензії: Ів. Біда (джерело: kassiopeya)

Чудове видання через вірність ситуації в країні. Кипа блядва вдарилася в те,що не заборонено - в пропаганду. Жалкуємо за автрами, котрі як свині за пойлом, лізуть за визнанням їхніх потуг патріотизму. А патріотизи їхнії творів-маразм думок, гниль жуші й хирість суттєтості. Добрі твори - завше гріють душу. Твань- і є твань. Хоч як її не примружуй очима стиснутими наче за сумління. Ганьба тварюкам від письменності. Їх твори - данина епосі зради, ненависті й глупства. Альманах- то є- дзеркало нашого буття зимою 2014 року в Україні. Ів. Біда.

31.01.2015

Автор рецензії: мрія (джерело: kassiope)

Доброго дня! Я із великим задоволенням прочитала альманах. Думаю, не маю такого права критикувати чиїсь твори. Автори вклали свою душу в них, звичайно, є справжні митці. Людина, яка більше прожила та пережила напише витонченіше та краще. А є такі, як я: тоскно на душі, рука сама записує прості рядки, диктує серце... Я й не сподівалася, що ці рядки будуть надруковані. Відправила пану Олександру..... і здивувалася схвальній відповіді. *Тепер мої думи задокументовано, * - радісно подумала я. А тепер задумалася : *Чи варто оприлюднювати те, що кривими літерами написала на аркуші у вільну хвилинку. ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

26.01.2015

Автор рецензії: vagonta (джерело: livejournal.com 12 янв, 2015)

Реклама
Rambler's Top100