Олександр Балабко : З Ніцци до Мужена. Від Башкирцевої до Винниченка : Есеї, п"єса : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Олександр Балабко. З Ніцци до Мужена. Від Башкирцевої до Винни...
 
Олександр Балабко : З Ніцци до Мужена. Від Башкирцевої до Винниченка : Есеї, п"єса : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково
, але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Балабко "З Ніцци до Мужена. Від Башкирцевої до Винниченка : Есеї, п"єса" (фото 1)
З Ніцци до Мужена. Від Башкирцевої до Винниченка : Есеї, п"єса

Олександр Балабко

Факт, 2007. — 192 с.
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 978-966-359-212-1
ББК: 83.34 Укр

Жанр:
Есеї
Життя видатних людей
П’єси

Анотація:
Письменник і мандрівник Олександр Балабко у своїй новій книжці продовжує відкривати українські літературно-мистецькі столиці поза Україною. Слідом за Римом Гоголя і Капрі Коцюбинського в цій збірці постає французьке Блакитне узбережжя, «заримоване» з іменами Марії Башкирцевої й Володимира Винниченка. Саме в Ніцці Марія почала вести свій славнозвісний щоденник, робити перші кроки в малярстві. Для Володимира, навпаки, після тріумфального паризького періоду містечко Мужен, що неподалік Ніцци і Канн, стало останнім прихистком, де він спізнав і тяжку фізичну працю, і голод, але не припиняв творити. Читач здійснить прогулянку в часі разом з Марією Башкирцевою від Ніцци до полтавської Диканьки і навпаки (есей «Променад з мадемуазель Марі»), доторкнеться до таїн її особистості в п’єсі на дві дії «Сон Марії Башкирцевої», що стала для автора незвичним продовженням осягнення життя і творчості письменниці й малярки. А в есеї «Винниченко: забута могила у Провансі» постане багатьма незнаний Винниченко: не лише як письменник, якого ніде не друкували, і живописець, картини якого ніде не виставляли, а й як будівельник, садівник, постачальник сировини для парфумерних підприємств, а також вегетаріанець і натурист.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100