Богдан Завідняк : Філософія релігії і теодіцея : Підручники систематичної філософії. Т.4 Баттіста Мондін : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Богдан Завідняк. Філософія релігії і теодіцея : Пі...
 
Богдан Завідняк : Філософія релігії і теодіцея : Підручники систематичної філософії. Т.4 Баттіста Мондін : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково
, але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Богдан Завідняк "Філософія релігії і теодіцея : Підручники систематичної філософії. Т.4 Баттіста Мондін" (фото 1)
Філософія релігії і теодіцея : Підручники систематичної філософії. Т.4 Баттіста Мондін

Богдан Завідняк

(Переклад: Богдан Завідняк)

— Місіонер, 2012. — 208 с.
— м.Жовква. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка.

Жанр:
Переклади
Сучасні переклади
Філософська антропологія

Анотація:
Книга четвертого тому серії підручників систематичної філософії в шести томах о. Баттісти Мондіна побудована на матеріалі томістичних текстів, призначена висвітлити природнє богослов'я в томістичному ключі, багата на оригінальні роздуми і побудована комплексно, перерісши межі, що були поставлені перед автором. Богословська думка християнства творилася в ключі алетології, агатології, генології, онтософії та кардіософії, поповнюючи глибинне річище агапології – Слова Любові. Автор розглянув цей процес тактовно, засвідчуючи творчу сміливість і самобутність великих мислителів, голос яких виразніше звучить у творчій симфонії духа, не перестаючи лунати одностайно і гармонійно співом до Бога Творця.

Баттіста Мондін (італ. Battista Mondin), (1926 – 2015 рр.) — священик, видатний богослов і філософ, професор Папського університету св. Урбана (Pontificia Universitas Urbaniana), член професорського складу Академії св. Томи, ординарний співробітник газети Osservatore Romano, член італійської Спілки журналістів, за трьохтомну працю "Історія метафізики", яка в такому об'ємі з'явилася вперше у світі, нагороджений рідкісною золотою медаллю Данте Аліґ'єрі (1999 р.).

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія
Реклама
Rambler's Top100