Еліна Заржицька, Наталія Дев'ятко, Ольга Рєпіна, Анна Багряна, Любов Відута, Алла Марковська, Тетяна Череп-Пероганич : Відлуння любові: жінки : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Еліна Зарж...
 
Еліна Заржицька, Наталія Дев'ятко, Ольга Рєпіна, Анна Багряна, Любов Відута, Алла Марковська, Тетяна Череп-Пероганич : Відлуння любові: жінки : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Еліна Заржицька, Наталія Дев'ятко, Ольга Рєпіна, Анна Багряна, Любов Відута, Алла Марковська, Тетяна Череп-Пероганич "Відлуння любові: жінки" (фото 1)
Відлуння любові: жінки

Еліна Заржицька, Наталія Дев'ятко, Ольга Рєпіна, Анна Багряна, Любов Відута, Алла Марковська, Тетяна Череп-Пероганич

— Мультимедійне видавництво Стрельбицького, 2017. — 144 с.
— м.Київ. — Наклад 200 шт.

Жанр:
Піксельні книжки
Збірки прози
Мелодрама

Анотація:
Збірник «Відлуння любові: жінки» містить твори 20 авторок не тільки з України, а й ближнього та дальнього зарубіжжя. І всі вони — про кохання. Чому свій вибір ми зупинили саме на цій темі? Відповідь проста: нас охопило бажання привнести в життя крапельку щастя, якого зараз так мало в нашому світі і яке стало практично дефіцитом. Щоб зрозуміти суть життя, варто подорожувати текстами авторок збірника, а потім, виринувши звідти, вдихнути на повні груди повітря свободи і справжніх почуттів і — головне — сповнене справжнім Коханням. Крім того, ця книжка бере участь в благочинній акції: за її допомоги ми збираємо гроші для наших солдат, які зараз виборюють українську незалежність на сході України в зоні АТО.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100