Книголюбам пропонуємо
купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх видів книг,
окрім електронних. www.vsi-mebli.ua
Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Підземне царство метро. Книга для тих, хто (не) боїться підземки
"Підземне царство метро" - це сьома збірка оповідань двадцяти одного сучасного автора з серії "Дорожні історії" (вже видано "Аеропорт і...", "Залізниці-потяги-вокзали", "Автомобілі, автомобілі...", "Заведи мотоцикл!", "Їде маршрутка", "Велосипед мого серця). Твори об'єднані тематикою підземного транспорту, незвичайними історіями, реальними та фантастичними, у нас та в інших країнах - метро, метро, метро, загадкове і буденне.
Але направду всі ці історії зовсім не про транспортний засіб, а про нас із вами - про живих людей із нашими проблемами, переживаннями, прагненнями, коханнями, розчаруваннями, втратами, але з вірою в те, що все буде добре.
Рекомендовано широкій читацькій аудиторії, дуже рекомендовано для читання в дорозі!
- За моєю спиною – панно з Олімпійським вогнем і кільцями. Якщо замислитися, то виникає запитання: до чого олімпійська тематика до міста Києва? А відповідь майже на поверхні: у нашому місті проходили деякі змагання Олімпіади 1980 року! Принаймні тут (саме на Республіканському стадіоні) проходили відбіркові футбольні матчі, і навіть один чверть фінал. У Києві грали збірні команди ГДР, Іспанії, Алжиру, Сирії, Фінляндії, Іраку, Коста-Ріки… Станцію було відкрито рік потому, у 1981-му, і саме на честь «головного героя» Київських Олімпійських ігор, і було названо «Республіканським стадіоном». Інтер'єр, ... [ Показати весь уривок ]
як ви вже помітили, відповідний: усе пронизано спортивною тематикою. В касовому залі (ще до турнікетів) на стіні розташований барельєф «Хокей із шайбою». Ліхтарі в головному залі схожі на велосипедні колеса. Продумані були навіть широкі пілони, щоб люди, які приїжджають на матчі, могли швидше виходити з вагонів і станції…
«Завжди цікаво роздивлятися екскурсантів. Бувають такі персонажі – навмисне не вигадаєш! Якби в мене був хист по письменництва, я б тільки тут шукав головних героїв: така палітра емоцій, такі різнопланові характери! Гадаю, тут і сюжетів можна понабиратися на все життя! Ще й залишиться.»