Наталя Гук, Лора Підгірна, Тетяна Белімова, Тетяна Череп-Пероганич, Міла Іванцова, Любов Відута, Орлова О., Ящук-Коде О., Закордонець А., Жук І., Деркачова О., Логвин Ю., Цвіліховський В., Сокольник С., Власенко І., Виноградов О., Сілін О., Олендій Л., Лінова О., Доляк С., Акуленко А. : Підземне царство метро. Книга для тих, хто (не) боїться підземки : Купити книжку.

 
Наталя Гук, Лора Підгірна, Тетяна Белімова, Тетяна Череп-Пероганич, Міла Іванцова, Любов Відута, Орлова О., Ящук-Коде О., Закордонець А., Жук І., Деркачова О., Логвин Ю., Цвіліховський В., Сокольник С., Власенко І., Виноградов О., Сілін О., Олендій Л., Лінова О., Доляк С., Акуленко А. : Підземне царство метро. Книга для тих, хто (не) боїться підземки : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам
не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Наталя Гук, Лора Підгірна, Тетяна Белімова, Тетяна Череп-Пероганич, Міла Іванцова, Любов Відута, Орлова О., Ящук-Коде О., Закордонець А., Жук І., Деркачова О., Логвин Ю., Цвіліховський В., Сокольник С., Власенко І., Виноградов О., Сілін О., Олендій Л., Лінова О., Доляк С., Акуленко А. "Підземне царство метро. Книга для тих, хто (не) боїться підземки" (фото 1)
Підземне царство метро. Книга для тих, хто (не) боїться підземки

Наталя Гук, Лора Підгірна, Тетяна Белімова, Тетяна Череп-Пероганич, Міла Іванцова, Любов Відута, Орлова О., Ящук-Коде О., Закордонець А., Жук І., Деркачова О., Логвин Ю., Цвіліховський В., Сокольник С., Власенко І., Виноградов О., Сілін О., Олендій Л., Лінова О., Доляк С., Акуленко А.

— КБ-БУКС, 2017. — 280 с. — (Серія: Дорожні історії).
— м.Київ. — Наклад 1500 шт.

ISBN: 978-617-7498-67-3
ББК: 84.4УКР П32

Жанр:
Подорожня історія
Цикли різножанрових оповідань

Анотація:
"Підземне царство метро" - це сьома збірка оповідань двадцяти одного сучасного автора з серії "Дорожні історії" (вже видано "Аеропорт і...", "Залізниці-потяги-вокзали", "Автомобілі, автомобілі...", "Заведи мотоцикл!", "Їде маршрутка", "Велосипед мого серця). Твори об'єднані тематикою підземного транспорту, незвичайними історіями, реальними та фантастичними, у нас та в інших країнах - метро, метро, метро, загадкове і буденне.
Але направду всі ці історії зовсім не про транспортний засіб, а про нас із вами - про живих людей із нашими проблемами, переживаннями, прагненнями, коханнями, розчаруваннями, втратами, але з вірою в те, що все буде добре.
Рекомендовано широкій читацькій аудиторії, дуже рекомендовано для читання в дорозі!

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100