Оксана Луцишина : Не червоніючи : новели : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Оксана Луцишина. Не червоніючи : новели. У жанрах Феміністичне, Збірки прози, Психологічне.
 
Оксана Луцишина : Не червоніючи : новели : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Оксана Луцишина "Не червоніючи : новели" (фото 1)
Не червоніючи : новели

Оксана Луцишина

Факт, 2007. — 120 с.
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-359-173-5
ББК: 84.4УКР6

Жанр:
Феміністичне
Збірки прози
Психологічне

Анотація:
Оксана Луцишина дає можливість читачу зануритись у жіночу сутність глибше, здається, ніж це взагалі можливо. Пристрасно, відверто, часом аж до жорстокості, молода авторка подає фотографію жінки «зсередини», змальовує певний ек-зистенційний шлях через призму ключових символів, таких як батьки, шлюб, дитина, чоловік-як-дитина, примирення із віком тощо.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (1) Де купити (3) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

27.11.2010
ольга-марія (Оцінка: Варто прочитати)

Чоловіки кажуть, що вони тут таааке прочитали в цій книзі, і тепер краще розуміють жінок.

По ідеї, жінкам тут нема чого відкривати, багато чого вони знають зсередини, а ті болі, що їх минували, - то кому тре чуже горе?

Ан нєт:) Не раз відмічали дівчата в коментах щодо цієї книжки (бо свого часу вона активно обговорювалась), що назвати проблему - це вже велике полегшення. Іноді ти просто борсаєшся у своєму відчаї і звинувачуєш у всьому себе. Тут уже не до раціональних пошуків виходу. Тому коли ззовні людина, що глибоко розуміє проблему, формулює це чітко і мудро - це відчувається як бальзам на рани.

Це - такий психотерапевтичний ефект збірки. Звісно, ним не обмежується. Це красива проза, досконала на всіх рівнях (без перебільшення. В короткій формі у Луцишиної кожна річ відпрацьована до мікрона).

Можна порекомендувати і як читання для задоволення, якщо позитивність і життєствердність для вас не є небхідними умовами хорошої книжки.
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100