Ірен Роздобудько : Ґудзик : роман : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Ірен Роздобудько. Ґудзик : роман. У жанрах Триллер, Жіноче, Бойовики, екшн.
 
Ірен Роздобудько : Ґудзик : роман : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ірен Роздобудько "Ґудзик : роман" (фото 1)
Ґудзик : роман

Ірен Роздобудько

Фоліо, 2007. — 222 с.
— м.Харків. — Наклад 5000 шт.

Перевидання.
ISBN: 978-966-03-4040-4

Жанр:
Триллер
Жіноче
Бойовики, екшн

Анотація:
Ірен Роздобудько — автор психологічних трилерів «Мерці», «Ескорт у смерть», авантюрного детективу «Останній діамант міледі», романів «Ранковий прибиральник», «Шості двері», двох поетичних збірок. Пише казки та оповідання для дітей, малює, вишиває бісером, грає на гітарі, плаває з аквалангом і на питання: «Чи вмієте ви грати на роялі?» — відповідає: «Не знаю, треба спробувати...» Роман «Ґудзик», що ми пропонуємо до уваги читача, у 2005 році отримав першу премію Всеукраїнського конкурсу «Коронація слова». Цей роман має багато нашарувань, сюжетних колізій і героїв. Його часовий простір: від середини 70-х до наших днів, його географія — Київ, українська провінція, Росія, Чорногорія, зрештою — Америка. Але головна ідея така: велике щастя або велика трагедія може початися з найменшої деталі, з ґудзика, який так легко загубити, а потім шукати все життя... Це роман про любов, вірність, зраду. Про те, що ніколи не варто оглядатися назад,.а цінувати те, що існує поруч із тобою — сьогодні і назавжди. А можливо, цей роман про... дещо з життя янголів, що випадково потрапили на нашу землю?..

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (3) Відгуки читачів (1) Де купити (2) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

15.09.2012
Uliana (Оцінка: Варто прочитати)

Надзвичайно цікавий роман, який змушує задуматися людину над своїми вчинками. Адже життя не ділиться і усе що відбувається, відбувається лише раз. Пізніше нічого неможливо повернути назад.
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100