Олег Покальчук : "Тремтячі еліти" : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Олег Покальчук. "Тремтячі еліти". У жанрах Філософська антропологія.
 
Олег Покальчук : "Тремтячі еліти" : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам
щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олег Покальчук ""Тремтячі еліти"" (фото 1)
"Тремтячі еліти"

Олег Покальчук

— "Публичные люди", 2010. — 186 с. — (Серія: бібліотека журналу "Публичные люди").
— м.Київ. — Наклад 4000 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.

Жанр:
Філософська антропологія

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (1) Де купити (2) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

02.02.2011
Мопед не мій (Оцінка: Варто прочитати)

Минулого понеділка одержав у подарунок "Тремтячі еліти" Покальчука. Насолоджуюсь. Враження вкрай позитивні й настрій піднесений. Нарешті щось таке розбишацьке з'явилося в нашому просторі.
Ви думаєте отой, що і на городі й у Києві, чи той, що "мама українка, дядя баяніст" - якісь потвори з нашої підсвідомості, що заповзли з неозорих обріїв "сусідньої держави"? Нє-а! Це виразники типового духу укр-завжди-суч-інтелігенції ("Всьо пропало!", "Раз наше - значить погане"). Це ота сама "протоеліта", про яку пише Покальчук. Олег, до речі, не назива прізвищ сучасних гравців. Та це й не треба. Кожен читач матиме свої власні асоціації. Я просто натякнув на свої. У Вас нехай будуть інші. Достатньо ретроспективного аналізу й повторень деяких загальнобіологічних і загальнопсихологічних істин при аналізі історії, щоби самому провести паралелі.
Я рекомендую. Почитайте й ви сможете. Ця книжка - справді Інструмент. Але інструмент не на кшталт лорнету чи телескопу. Це, панове, рентген-апарат. Якщо не боїтеся й не гидуєте заглянути всередину своєї української душі - то спробуйте.
Цікаво. Оце подумав. Росія теж в якійсь мірі "підійма той самий прапор". І психологічно має схожі проблеми. Вирішує, правда, їх ефективніше. Хоча ні. Ефектніше. Про ефективність поговоримо років через 5-10.
А покищо раджу прочитати й скласти своє враження. Особливо зацікавить і дасть харч для роздумів знавцям психології й психіатрії.
А покищо, як в неті прийнято:
+100! IMHO

http://medik-vrach.livejournal.com/113305.html
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100