Міла Іванцова : Родительный падеж : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Міла Іванцова. Родительный падеж. У жанрах Жіноче, Міське, Психологічне.
 
Міла Іванцова : Родительный падеж : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Міла Іванцова "Родительный падеж" (фото 1)
Родительный падеж

Міла Іванцова

Клуб сімейного дозвілля (КСД), 2011. — 288 с.
— м.Харків. — Наклад 63000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-14-1154-7
ББК: 84.4УКР

Жанр:
Жіноче
Міське
Психологічне

Анотація:
«Родовий відмінок» - роман про наших сучасниць, киянок, жінок, в житті яких основними віхами стали перебудова, Чорнобиль, розвал Союзу, економічна криза.
Знакова подія у їхній долі - знайомство в пологовому будинку початку вісімдесятих, де вони напередодні Нового року народили дітей.
У кожної з героїнь життя склалося по-своєму, проте всі вони гідні захоплення, тому що зуміли вистояти перед неймовірними труднощами як побутового, так і морального характеру.
Минули роки, і ось доля знову зводить їх разом. Дивно, але їхні дорослі діти-Козероги, як виявилося, познайомилися ще до того, як зустрілися давні подруги ...

Це - російська версія роману українського роману «Родовий відмінок», що став дипломантом конкурсу «Коронація слова 2009» у номінації «Вибір видавців» і був надрукований в 2009 році у видавництві «Нора-Друк» (переклад автора). З цієї причини можна вважати рецензії на роман "Родовий відмінок" також і рецензіями на "Родительный падеж".
НОВИНА:
Видавництво КСД почало продаж електронної версії роману "Родительный падеж"
http://www.bookclub.ua/catalog/e-books/e-books-female/product.html?id=16924
(в інтернет-магазині клубу можна придбати також і українську версію роману)

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (2) Де купити (2) Скачати файл

Результат: 1-2 (всього 2) Сторінка: 1
Відгук

19.12.2012
Габріель (Оцінка: Варто прочитати)

Дуже цікава книжка...Взагалі люблю читати книги М.Іванцової і раджу всім читачам...!!!

06.10.2011
Царівна "О" (Оцінка: Варто прочитати)

Книга чудова...Але чудова вона українською мовою. Там гумор соковитіший і смачніший:)))
Результат: 1-2 (всього 2) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100