Ред'ярд Кіплінґ : Легенди з Книги Джунґлів : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Ред'ярд Кіплінґ. Легенди з Книги Джунґлів.
 
Ред'ярд Кіплінґ : Легенди з Книги Джунґлів : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ред'ярд Кіплінґ "Легенди з Книги Джунґлів" (фото 1)
Книжка Ред'ярд Кіплінґ "Легенди з Книги Джунґлів" (фото 1)
Книжка Ред'ярд Кіплінґ "Легенди з Книги Джунґлів" (фото 2)
Книжка Ред'ярд Кіплінґ "Легенди з Книги Джунґлів" (фото 3)
Легенди з Книги Джунґлів

Ред'ярд Кіплінґ

Навчальна книга - Богдан, 2011. — 144 с.
— м.Тернопіль. — Наклад 3513 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-10-1701-5

Жанр:
Колоніальне
Класичні переклади
Дитячі оповідання

Анотація:
До книги увійшли оповідання Ред'ярда Кіплінґа, що публікувалися у славетних Першій та Другій Книгах Джунґлів, але не входили до більшості дотеперішніх видань українською мовою. Казки "Тумай з роду Слонів", "Квікверн", "Слуги її Величності" об'єднані реалістичністю опису дикої природи, протиборства та союзу із нею людини. Саме у цих легендах повністю вступають у силу Закони Джунґлів, введені Кіплінґом у історіях про Мауґлі, але самого Мауґлі ви тут не знайдете – бо усі легенди під цією палітуркою справжні, як справжні джунґлі, дикі тварини та не менш дикі люди, яких добре знав і про яких розповів Кіплінґ.

Книга адресована всім, хто виріс на "Таких собі казках", прочитав історії про Мауґлі й хоче знову зануритися у неповторну атмосферу Джунґлів та відчути магію слова Ред'ярда Кіплінґа.

Родзинкою і окрасою книги є аудіодиск. На цьому диску ви знайдете пісні на вірші Ред'ярда Кіплінґа, що є невід'ємною частиною Легенд із Книги Джунґлів. Вірші доповнюють текст казок, деталізують їх або стають сильним завершальним акордом історій про людину і природу. Водночас цей диск - друга сольна робота Сергія Василюка, лідера рок-гурту "Тінь Сонця". Волелюбна і змістовна рок-музика, як можна визначити музичний напрямок цього гурту, якнайкраще пасує для передачі властивої творам Кіплінґа естетики дикої природи, оспівування сили людського духу і патріотизму.

Ви вперше почуєте пісні на слова видатного британського письменника і поета українською мовою.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (8) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100